2777
2789
عنوان

ماریانا هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 9733 بازدید | 246 پست

بخشیدن حس قشنگیه

ولی ن برای هر چیزی

شاید اگر نمیبخشیدی تاوان روحیشو ی عمر میدادی شایدم الان بخشیدی تاوان بخشیدنتو ببینی که امیدوارم اصلا همچین اتفاقی نیفته

نمیدونم چی بگم من جای تو نیستم شایدم تک تک ماها جای تو بودیم میبخشیدیم و الان شعار میدیم که نباید میبخشیدی بهرحال عشقت بوده 😔

فقط ماری ازت میخام حتما حق طلاقو ثبت کنی برای خودت و ی سری شرط دیگم برای همسرت بزاری تا کتبی بنویسه و امضا کنه

امیدوارم  همسرت دیگه اشتباهی نکنه و از گذشته ش درس بگیره

خوشبخت باشی سعی کن حتما پیش ی مشاور بری به حال روحی این روزات کمک میکنه عزیزم❤❤❤❤❤

هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن...  

عزیزدلم اینجا یه سایت عمومی با انواع و اقسام فکرا،اسمشم روشه فضای مجازییییییی

میخوای یه عمر زندگیی که درحال جریانه به حرف منو بقیه گوش کنی؟؟؟

چرا به خودت و اون نگاه نمیکنی؟؟ اگه میدونی با بخشیدنت اونم به خودش میاد حتما اینکارو بکن 

مطمئنم ضرر نمیکنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه جورایی بزرگترین تصمیم روداری میگیری برای زندگیت احساسات روبذار کنار باچشم باز ومنطقی تصمیم بگیر . ...

میشه برام دعا کنید😢

قلبم میسوزه

میدونم اینا رو

بخدای احد و واحد قسم خوردم اگه تکرار شه میکشمش هم خودشو هم عشقشو تو دلم

هرچی میکشم از دلمه

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
میشه برام دعا کنید😢 قلبم میسوزه میدونم اینا رو بخدای احد و واحد قسم خوردم اگه تکرار شه میکشمش هم ...

حتماحتما دعات میکنم خدابهترین تصمیموبذاره جلوپات

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

بنظرمن هردختر دیگه با این حجم دوست داشتن و عاشقی جای تو بود میبخشید . هرکیم الان بگه نبخش جای تو نیست . ماریا بهت نمیگم کاربدی کردی یا خوب فقط میگم تا عروسی زمان بیشتری ب خودتو نامزدت بده . عجله نکن برای عروسی

مینا قری هستم
بخشیدن حس قشنگیه ولی ن برای هر چیزی شاید اگر نمیبخشیدی تاوان روحیشو ی عمر میدادی شایدم الان ...

قبول نکرد حق طلاق

گف بهش فکرم نکن

اگه طلاق میخای بریم ولی فک نکن

چه شرطای دیگ هست بگم

میشه برام دعا کنید😢 قلبم میسوزه میدونم اینا رو بخدای احد و واحد قسم خوردم اگه تکرار شه میکشمش هم ...

ماري راهي ك تو رفتي ما رفتيم

از همين جا بهت ميگم 

بازم ميبخشي اينو مطمين باش

انشالا ك هيچوقت برات پيش نياد اما اگه دوباره اومد و فهميدي ديگه نه خودتو ازار بده و نه ب روش بيار ك پررو نشه

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
بنظرمن هردختر دیگه با این حجم دوست داشتن و عاشقی جای تو بود میبخشید . هرکیم الان بگه نبخش جای تو نیس ...

ن عجله نمیکنم

روز عروسیم باید دلم کمی صاف شده باشه

ولی چقد زمان میبره؟

اصلا درست میشه

شاید نتونم شاید ی روز ولش کردم

نمیکشم این دردو

قبول نکرد حق طلاق گف بهش فکرم نکن اگه طلاق میخای بریم ولی فک نکن چه شرطای دیگ هست بگم

از خونه خودش اگه داره يا از خونه پدري سهمي بزنه ب نامت

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
قبول نکرد حق طلاق گف بهش فکرم نکن اگه طلاق میخای بریم ولی فک نکن چه شرطای دیگ هست بگم

ماری عزیزم  حق طلاق دیگه کوچیک ترین چیزه بعد این همه گند کاری .. اینو لطفا کوتاه نیا دختر  

با شمااااااام 😒
عزیزدلم اینجا یه سایت عمومی با انواع و اقسام فکرا،اسمشم روشه فضای مجازییییییی میخوای یه عمر زندگیی ...

ایکاش درست تصمیم گرفته باشم

ایکاش واقعا درست فکر کرده باشم