2777
2789
چه سنگینی خواهر اوناهم ادمن البته مرده باید تو این دوره از آدمای زنده ترسید نه مرده

خب دیگه حرف قدیمی تر هاس ..

من خودمم میرم سر درد میشم

:)"...l'm not okey, l just learned how to hide it well

تاریکی و سکوت سنگین ، فضا را برای بروز ترسهای ناخودآگاه یا افکار منفی مهیا میکند؛ بهویژه برای کسانی که به تازگی عزیزی را از دست دادهاند و هنوز درگیر احساسات شدید سوگ هستند. در روایات دینی نیز توصیههایی درباره پرهیز از حضور در در ساعات پایانی دیده میشود
P

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شنیدم که شبا دم غروبا دم اذان ظهر و صبح و ...

ارواح توی جایی به اسم وادی السلام جمع میشن ولی تو این زمانا بری قبرستون یه جورایی مزاحمشون میشی چون حواسشون میاد سمت قبرشون و نمیتونن تو وادی السلام راحت به اعمالشون بپردازن

✨ یا مهدی مرا دریاب و با من باش ✨

خانمه داداشش فوت کرده بود یه از خدا بیخبر بهش گف دم غروب برو سر قبرش ثواب داره

اینم دم غروب با بچش پاشده رفته

شب که برگشته پسرش آروم قرار نمیگیره تا صب گریه میکرده میگف منو ببرید خونمون

بهش میگفتن خونتون کجاس

بچه میگف فلان قبرستون خونمه

بچه از درس و زندگی افتاد

طفلی

بعد از کلی دوا درمون دعا نویس یکم آروم شده ولی خوب خوب نه

خب من الان اینو خوندم ترسیدم سهل اینکه شب بخوام برم

روز هممیرم فقط دوس دارم فرار کنم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
آره میرم با خواهرم😂

نرو شوخی کردم😂

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

خرافاته که سنگینی داره و...

ولی قانونه دیگه

مشهد که میدونم اگر برنامه و اجرا نداشته باشن شب در بهشت رضا رو میبندن

قانونه

مثل ساعت کاری بانک ها

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد