2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرار بود بیدار بمونم درس بخونم ولی هیچی ریدم

هنوز دارم دهم میخونم باید حداقل تا آخر دی دهم تموم کنم

هیچی دیگه ریدم تو این مغز کثافتم ریدم

هر چقدر کمتر بدونی،بیشتر آرومی 💛💌 تپلتونمممم.با این حال خودمو دوست دارم و به خودم احترام میزارم💖اگر بی احترامی یا بی ادبی کردی و جوابی ندیدی به این معنی نیست که اون شخص جوابی نداره به این معنیه که اون شخص با شعور تر از اونه که خودشو در حد تو کوچیک کنه👍🏻

ی روز تعلیق بودم نبودم تو سایتباید جبرانش کنم🤧🤣

تعلیق ی روزه هم هست واقعاً ؟

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..خدایی مشاور نیستم واقعابعضیا رو نمیشه قانع کنی دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹اکه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

تعلیق ی روزه هم هست واقعاً ؟

بله هس

خیلیم باحاله😆🤧

تازه وسطش فهمیدن من بی گناهم یک روزم رو ب نصف روز تنزل دادن مسئولین محترم سایت🤧😆🤣

رفتم ب او بگویم،من عاشقت شدم را...... لرزیدم از نگاهش،گفتم عجب هوایی😢

چون هر سال از دی ماه شروع میکنم یه کابینت یه کابینت و کمدارو اروم اروم در میارم و تمیز میکنم ...

به خاطر لیله الرغائب حلوا پختم ،شامم مرصع پلو پختم ،کلی با پسرم نشستم سوره یاد بگیره و .....الان پاهام درد میکنه از جهتی بهترین زمان برای ارامشه وقتی خوابن همه

بله هسخیلیم باحاله😆🤧تازه وسطش فهمیدن من بی گناهم یک روزم رو ب نصف روز تنزل دادن مسئولین محترم سایت ...

چقد خوبن این نی نی یارا

من همیشه کارت زرد ۲۰روز به بالا🤧😅

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..خدایی مشاور نیستم واقعابعضیا رو نمیشه قانع کنی دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹اکه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

چقد خوبن این نی نی یارا من همیشه کارت زرد ۲۰روز به بالا🤧😅

ببین سر هیچ و پوچ تعلیق ی روزه میکنن

یکی هی منو ریپلای کرد هی ریپلای کرد هی ریپلای کرد من محترمانه جواب میدادم

آخرسر بهش گفتم چقد رومخی ریپ نزن خدا چقد بیکارت کرده

ب خاطر همین حرفم تعلیق شدم

بعد علت تعلیق رو زده تحریک و آزار کاربران😁😑😑😑😑

رفتم ب او بگویم،من عاشقت شدم را...... لرزیدم از نگاهش،گفتم عجب هوایی😢

ببین سر هیچ و پوچ تعلیق ی روزه میکننیکی هی منو ریپلای کرد هی ریپلای کرد هی ریپلای کرد من محترمانه جو ...

🤣🤣🤣🤣