2777
2789
عنوان

کسایی که نماز میخونین

105 بازدید | 12 پست

لطفاً برای بابام دعا کنید سر نمازتون یه دختر بیشتر از هرچیز یا هرکسی نیاز داره پدر داشته باشه بابام خوب بود سالم بود چند ساله که درگیر بیماری شده و میخان بیرنش مرکز ترخدا دعا کنید برای بابام من نمیتونم😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستم به دامنتون تورو خدا امشب برای من دعا کنید منم براتون امشب دعای توسل میخونم و دعا میکنم

اسمم ریحانس دعا کنید برای سلامت چشمم و دوری از بیماری بد

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

برای سلامتیش آیت الکرسی خوندم ان شاءالله به خیر بگذره

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

راستش گناهام نمیزارن🙂💔

بلند شو محکم

شاید مریضی بابات راه نجات تو و بابات باشه یعنی خدا قرارداده که تو با نماز خوندت باعث نجات وشفای پدرت بشی

کاربری دست دونفر می باشد- آزمایشگاه کنترل کیفیت نفت 

براش دعا کنید گناهای زیادی مرتکب شدم

توبه کن عزیزم با خدا حرف بزن تو بنده خوبی باش خدا هم برات جبران میکنه نماز بخون قرآن بخون صداش بزن جوابتو میده

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

نمیدونم چی بگم گاهی به توبه فکرکردما

چیز خاصی لازم نیست بگی با زبون خودت با خدا حرف بزن یا روی برگه بنویس که قول و قرارت با خدا رو یادت نره هرکاری که انجام میدادی که خدا رو ناراحت کرده دیگه انجام نده غسل کن تا اذان گفت اول وقت نمازتو بخون بعد نماز باهاش حرف بزن دردودل کن گریه کن بگو بنده خوبی برات میشم همونی میشم که تو میخوای

صداش بزن بخدا خدا فقط منتظره ما صداش بزنیم ولی قبلش هم باید به حرفاش گوش کنیم کارایی که دوست نداره انجام ندیم کارای خوب کنیم تا ازمون راضی باشه

منم راه تورو رفتم از وقتی که با خدا رفیق شدم خدا بدجوری برام جبران کرده

2790
2778
2791
2779
2792