2777
2789
عنوان

میشنوین صدامو

47 بازدید | 5 پست

آخه اون نمیشنوه

بخدا فقط دلم واسش تنگ شده نمیخوام چیزی اضافه بگم

ی ماهه همه جوره یهو دیگه نیست،فقط برا من نیست،آنلاین میشه و نمیشنوه صدامو... ما که اخرین بار دعوا نکردیم

امشب مث هر چند شب ی بار دلم تنگ شد واسش ولی نمیتونم دیگه خودمو نگهدارم و گریه نکنم

ازتون خواهش میکنم اگه قراره منطقی حرف بزنید و نصیحت کنید، لطفا اصن چیزی نگید ممنونم ازتون، خودم ته منطقم تو این داستان ولی الان واقعا نیازی ب این چیزا ندارم، فقط حالم خوب نیست، دلم واسه رفیق فابم تنگ شده:)

deli

عزیزم من پیش بهترین تراپیستا رفتم و همشون یه حرف مشترک زدن ، برای احساساتت ارزش قائل شو و هرچقدر لازمه گریه کن حتی شده با اهنگ و... اشک خودتو دربیار

کتاب تکه هایی از یک کل منسجم میتونه زندگی تو نجات بده من همیشه کنار تختمه مول یکمشاور سیار

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تراپیستو بیخیال... اقل کاری ی جا دیگه س ک باید درست شه...

بنظرم حتما کتاب تکه هایی از یک کل منسجم رو بگیر ، از سایتا بگیر مثل باسلام و.. خیلی ارزون تره از بیرون این کتاب حالتو خوب میکنه

من نزدیک کنکورم کات کردم و این کتاب نجاتم داد

بنظرم حتما کتاب تکه هایی از یک کل منسجم رو بگیر ، از سایتا بگیر مثل باسلام و.. خیلی ارزون تره از بیر ...

داستان شما فرق میکنه

شما رل بودی، من دوستمه اونم همجنس

ولی خب خودمم روانشناسی میخونم در کل این چیزا رو من جواب نمیده، فقط گریه:)

deli