2777
2789
عنوان

بنام دختر♥️

22 بازدید | 0 پست

نامم دختر است ؛ جنسم گاهی شیشه گاهی سنگ است ؛ دلم به وسعت آسمان است گاهی اندازه ی یک ستاره از همان آسمان میشود ..

نامم دختر است ؛

اگر زیاد به خودم برسم حتما کاسه ای زیر نیم کاسه ای است

اگر به خودم نرسم بی دست و پا و افسرده نامیده میشوم

اگر زیاد بخندم و شاد باشم سبک سٓر و بی ارزش میخوانند مرا

اگر جدی باشم و منحصر به فرد میگویند بی اعصاب و تند است

نامم دختر است اما باید مردانه زندگی کنم؛ مردانه کار کنم؛ مردانه راه بروم؛ مردانه رفتار کنم ؛مردانه بجنگم تا دختر بودنم لکه دار نشود

نامم دختر است اما نباید لباس های که دوست دارم را بپوشم ؛ جاهایی که دوست دارم بروم ؛ حرفایی که باید بزنم را به دهان نیاورم ؛ به جــــرم دختر بودن.....

نامم دختر است عاشق که بشوم کار تمام است ؛ میشوم زنی از تبار لیلی برای مجنونش ؛ عاشق که بشوم با ساده ترین حرف ها بند دلم پاره میشود ؛ با کوچکترین رفتار. دلم میریزد ؛ با یک نگاه چشمانم برق میزند ؛ با یک صــــدا زندگی میکنم؛ عاشق که بشوم افسارم از دستم خارج میشود ؛ و میخواهم بهترین باشم برای فرد مورد علاقه ام ..

نامم دختر است معروف به رویا و خیال ؛مشهورم ب بافتن افکار ذهنم من دخترم با بغض های پنهان با اشک های از جنس دلتنگی و تنهایی و یواشکی ؛

نامم دختر است گاهی شیطنت بر جانم پادشاهی میکند ؛ گاهی غرور سرکِشم میکند گاهی هم غصه امانم را می بُرد... میشوم غریب ترین مخلوق خدا که نیمه شب هایش همه میشود گریه های بیصدا میشود بغض در گلو پنهان

نامم دختر است روشنی هر خانه و کاشانه

چشم و چراغ پدر؛ همدم مادر ؛ زمانی که دلم گرفته باشد خانه سوت و کور است صدای خنده هایم به گوش کسی نمیرسد زمانی که نــخندم و نرقصم و آتشی بپا نکنم حتما یک جای کار میلنگد

نامم دختر است ؛؛ من همانم که قرار است روزی همسر خوبی باشم برای مرد زندگی ام ؛باید قوی باشم همراه. و همپا باشم در خوشی و ناخوشی

من قرار است فرزندی در شکم داشته باشم از وجود خودم از خون خودم از ثمره ی عشق خودم

من باید فرزندی را در دامان خود تربیت کنم با تمام دختر بودنم باید مادری کنم برای فرزند آیندم ..

نامم دختر است همانند کوه ؛ همانند کاه..

من یک دخترم در هر سنی و جایگاهی باشم درونم دختر بچه ای پرسه میزند ؛ پشت ظاهرشادم غم دارم چون فقط من دختـــــرم .....

و گاهی خودت میدانی چقد ویرانی🖤!