2777
2789
عنوان

این خانواده شوهر کی کمرنگ میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 35 پست
چرا اون سه سالو حذف کردی😂عزیزم من راه شما رو رفتم نتیجه نمیده فقط محبت جواب میدهمحبت و احترام فک می ...

با بی احترامی هاشون چه کنم دلم طاقت نمیاره شوهرم پشتم نبود الان من اونارو دوست داشته باشم هرگززز

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر تو پسر اوناست نسبت خونی رو نمیشه جدا کرد ولی میتونه راحت تو رو طلاق بده پس دست از بدجنسی بردار

مهریه مو بده بره اگه انقد رابطه ش با اونا اوکی بوده چرا ازدواج کزده؟؟؟

شوهر تو پسر اوناست نسبت خونی رو نمیشه جدا کرد ولی میتونه راحت تو رو طلاق بده پس دست از بدجنسی بردار

این خیلی حرف اقتضاحیه اگه جدا شدنی نیست نباید ازدواج میکرده اصلا بعدم وقتی خانواده اولت به خانواده ای مه خودشت ساختی احترام نمیذاره راهی جز کم کردن ارتباط نیست شوهرم به خاطر اینکه من نرم زیاد اونجا حرف نشنوم منو برد شهر دیگه

وقتی شجاعتش و پیدا کنی خودت کمرنگ کنی بی احترامی و اینا نه ها خودت برات بی اهمیت بشن مثلا مهم نباشه ...

بی اهمیت ن بخدا اصن دوست ندارم زنگشون بزنم پلی اگه نزنم داستان درست میکنن شوهرم میگه پاس اینکه داستان نشه به زنگ بزن حالشونو بپرس مسخره ها بقران اگه برام مهم باشه زنده ن یا مرده همهی توانمو جمع میکنم تا اخرین نفسم کاری کنم که ازشون فاصله ای بگیره انگار از اول نبودن قسم میخورم

این خیلی حرف اقتضاحیه اگه جدا شدنی نیست نباید ازدواج میکرده اصلا بعدم وقتی خانواده اولت به خانواده ا ...

اتفاقا این حرفم خیلی درسته با چشم چند نفر رو دیدم که بهت گفتم شوهرت هرچقدر هم خوب باشه و پشتت باشه اونا پدرو مادرشن دوسشون داره پس بدجنسی رو کنار بزار

با بی احترامی هاشون چه کنم دلم طاقت نمیاره شوهرم پشتم نبود الان من اونارو دوست داشته باشم هرگززز

خودت ضرر میکنی

بابا یکم مهربون باش شمر و یزید نیستن که

ببین خدا تو سوره فصلت چی میگه

.... و بدی یکسان نیست. [بدی را] با بهترین شیوه دفع کن؛ [با این برخورد متین و نیک] ناگاه کسی که میان تو و او دشمنی است [چنان شود] که گویی دوستی نزدیک و صمیمی است...

از حرف خدا که ما رو می شناسه بالاتر نداریم دیگه

عزیزم الان مهریه که شده ۱۴ سکه اونم قسطی خیلی به مهریه حساب نکن گویا از اخبار دوری

اتفاقا خودشم میدونه اما منو میخواد اونارو هم میخواد ولی اما کاری میکنم انگار از اول نبودن داداشش باباش فصط با خواهرش اوکی میمونیم اونم چون بی احترامی نمیکنه

اتفاقا این حرفم خیلی درسته با چشم چند نفر رو دیدم که بهت گفتم شوهرت هرچقدر هم خوب باشه و پشتت باشه ا ...

چرا فک میکنی بدجنسم؟تو که ندیدی چیکارم کردن جقد فحش و بدو بیراه بهم دادن من الان با خواهرش خیلی اوکی م مشکل من رابطه خونی نیست احترامهههه

اتفاقا خودشم میدونه اما منو میخواد اونارو هم میخواد ولی اما کاری میکنم انگار از اول نبودن داداشش باب ...

با هر دستی بدی با همون دست میگیری یادت نره اینو معلومه اونا رو هم میخواد پدرو مادرشن شما رو هم میخواد چون همسرش هستی فقط حواست به کارما و طبیعت باشه خوبی کنی خوبی میبینی بدی کنی بدی میبینی

خودت ضرر میکنی بابا یکم مهربون باش شمر و یزید نیستن کهببین خدا تو سوره فصلت چی میگه .... و بدی یکسان ...

این ها سنشون هم بااس باورت میشه حسادت میکنن به من که تو زندگی شوهرم پر رنگم؟؟؟

چرا فک میکنی بدجنسم؟تو که ندیدی چیکارم کردن جقد فحش و بدو بیراه بهم دادن من الان با خواهرش خیلی اوکی ...

حس کردم بدجنسی نگفتم که حتما بدجنسی حسم میگه شیشه خورده داری و مقداری حساسب