2777
2789
عنوان

خانم‌های محجبه یه لحظه بیاین

193 بازدید | 29 پست

سلام

احساس میکنم قبلاً (سال ۱۴۰۱) ۹۰ درصد خانمهای مذهبی و محجبه، چادری بودن، ولی بعد از سال ۱۴۰۱ چادرشون رو کنار گذاشتن و الآن احساس میکنم کمتر شدن و نگرانم که در آینده ممکنه تعداد خانمهای چادری کمتر شه و پوشش مرسوم بین خانمهای مذهبی و محجبه، پوشش محجبه بدون چادر شه و چادر پوشیدن حتی بین مذهبی ها غیرعادی شه.

نگرانی؟؟؟؟؟

الانم همین شده،آخرالزمانه دیگه

خدا خودش رحم کنه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب؟؟

هر کسی خودش انتخاب میکنه دیگه

من انتخاب کردم چادرم بمونه یکی میخواد برداره

هر چقدر کمتر بدونی،بیشتر آرومی 💛💌 تپلتونمممم.با این حال خودمو دوست دارم و به خودم احترام میزارم💖اگر بی احترامی یا بی ادبی کردی و جوابی ندیدی به این معنی نیست که اون شخص جوابی نداره به این معنیه که اون شخص با شعور تر از اونه که خودشو در حد تو کوچیک کنه👍🏻واسه قبولیم دعا کنین 405 فرهنگیان قبول بشم💖

نگرانی؟؟؟؟؟الانم همین شده،آخرالزمانه دیگهخدا خودش رحم کنه

نگرانم که در آینده اکثر مذهبیها عبا بپوشن یا پوشش محجبه بدون چادر داشته باشن و چادر پوشیدن حتی بین مذهبیها هم غیرعادی شه.

من ۴۰۱ تازه چادری شدم و تا الان حفظ کردم اما رسما گند زدم به زندگیم چون مانع ازدواجم شده نه مذهبی ها ...

یکی از دخترای فامیلمون پوشش امروزی داشت ،دانشگاه که قبول شد هم خوابگاهیاش دخترای محجبه بودن،خلاصه اونم چادری شد و .. اتفاقا خواستگار هم زیاد داشت،ولی خواستگارایی که اون دختر با پوشش قبلی رو میخواستن،و دختره جواب منفی میداد،تا اینکه یه خواستگار براش اومد با همین پوشش خواستش.

عجله نکن.

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
یکی از دخترای فامیلمون پوشش امروزی داشت ،دانشگاه که قبول شد هم خوابگاهیاش دخترای محجبه بودن،خلاصه او ...

عزمزمه الان پسرای مذهبی میرن مانتویی میگیرن

غیر مذهبیا هم مانتویی میگیرن

منه بد بخت این وسط

حجابم کامل ماشالله انقدر خانم دیده میشم

یه آرایش ملیح و جزئی ام دارم

خواستگار مذهبی داشتم بخاطر آرایش جزئیم ردم کرد رفت یه مانتویی بدون آرایش گرفت

💙🥶

نگرانم که در آینده اکثر مذهبیها عبا بپوشن یا پوشش محجبه بدون چادر داشته باشن و چادر پوشیدن حتی بین م ...

مگه مهم حجاب نیست پس چه فرقی داره بین چادر یا عبا

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

به شخصه تا چندسال پیش بدون چادر هیچ جا نیمرفتم ولی از وقتی با بچه کوچیک و کیف و ساک و هزارتا وسیله مجبور بودم خودمو خاک و خلی جمع کنم عبا خریدم وقتی بچه باهامه میپوشم تمیز و مرتب.

هرچند هنوزم چادرام سرجاشه و خیلی وقتا میپوشم.

ولی خب خودمم واقعا راضی نیستم به این وضع...بعضی وقتا میگم بپوش حتی اگر قراره خاکی بشه...

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر