2777
2789
عنوان

بنظرتون‌پزشکی یا دندون پزشکی

86 بازدید | 11 پست

سلام ، اگه شما بودید پزشکی رو انتخاب میکردین یا دندون پزشکی رو ؟ اگه دوست داشنیپ خوشحال میشم علت انتخاب تونو بدونم

خودمواقعا نمیتونم انتخاب کنم ته دلم پزشکی اما دندون پزشکی راحت و پردامد تره

دندون

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دندون میخونم . به نظرم باید فقط علاقه داشته باشی چون ببین سال های اول که درآمدی نداری ولی از دوستام ...

عزیزمممم چقدررر خوب موفق باشی کلی ، منپشت کنکوری ام پارسال هوشبری شبانه اوردم نرفتم

عشقم پزشکی و تشریح جسد و خون و اتاق عمله ولی واقعا بدنم برای شیفت های سنگین خیلی ضعیفه و علاقم به دندون هم خیلی کمه ، نمیدونم چکار کنم :(

عزیزمممم چقدررر خوب موفق باشی کلی ، منپشت کنکوری ام پارسال هوشبری شبانه اوردم نرفتم عشقم پزشکی و تشر ...

ببین پزشکی خب واقعا سخته هم درساش هم طولانبه . داروها خوبه میتونی بری . موفق باشی عزیزم

ببین پزشکی خب واقعا سخته هم درساش هم طولانبه . داروها خوبه میتونی بری . موفق باشی عزیزم

اره واقعا سخته ، ممنونم قشنگم شما هم موفق باشی ، راستی یسوال دندون پزشکی تشریح جسد داره؟

اره واقعا سخته ، ممنونم قشنگم شما هم موفق باشی ، راستی یسوال دندون پزشکی تشریح جسد داره؟

من اون کاربر نیستم ولی بله، همون ترم اول مارو بردن سر جسد 😁

دندون از چیزی که فکرمیکنی قشنگ تر و گسترده تره، اونقدر محدود که توی تصوراتته نیست.

من اون کاربر نیستم ولی بله، همون ترم اول مارو بردن سر جسد 😁دندون از چیزی که فکرمیکنی قشنگ تر و گستر ...

وواااییی مرسییی که جواب دادی قربونت برممم ، جدییی؟ باید بیشتر تحقیق کنم پس راجبش ممنونم ازت

وواااییی مرسییی که جواب دادی قربونت برممم ، جدییی؟ باید بیشتر تحقیق کنم پس راجبش ممنونم ازت

خواهش مبکنم عزیزم.

ببین بذار کلی برات بگم، دوران علوم پایه پزشکی و دندون خیلی شبیه همه، موضوعاتش که تقریبا یکسانه، فقط برای دندون خلاصه تر میگن. یه جاهایی پزشکی بیشتر داره یه جاهایی دندون. پس اینکه فکرکنی الان دندون خیلی مختصر تره و اینا کاملا اشتباهه.

به علاوه به بچه ها وقتی میگن دندونپزشکی بخون تصورشون فقط در حد همین دندونپزشک عادیه، در حالیکه شما مثلا میتونی تخصص مواد دندانی بگیری، باهاش تحقیق و پژوهش کنی و حتی شرکت واردات و صادرات بزنی. میتونی تخصص رادیولوژی بگیری و صرفا عکسبرداری کنی. میتونی تخصص دندانپزشکی اجتماعی بگیری که کلا کارت متفاوت میشه.

دندون کلا برخلاف تصور همه، من جمله خودم که میگفتم فقط یه سر و گردنه واقعا درسای آسونی نداره، از دوتا رشته ی دیگه کمتر داره ولی هنوزم زیاده. کلا توی آناتومی همه میدونن که سنگین ترین آناتومی مال سر و گردنه که واقعااا ریز و سخته.

خلاقه که زیاد تحقیق کن دربارش، ما هم تشریح جسد داریم، هم ازمایشگاه فیزیولوژی داریم، هم ازمایشگاه بیوشیمی داریم، هم اون تصوراتی که فقط توی پزشکی میبینی.

بخون براش می ارزه ❤️

خواهش مبکنم عزیزم.ببین بذار کلی برات بگم، دوران علوم پایه پزشکی و دندون خیلی شبیه همه، موضوعاتش که ت ...

وووااای الهیییی قربونتتتت برممممم مرسیییی از توضیحات کاملت واقعااا بهم انگیزه دادی ، اسکرین شات گرفتم هرموقع انگیزم کمشد بخونممم ممنونممممممم ازتتتتت

خواهش مبکنم عزیزم.ببین بذار کلی برات بگم، دوران علوم پایه پزشکی و دندون خیلی شبیه همه، موضوعاتش که ت ...

منظورتون از تصوراتی ک فقط تو پزشکی هست چیه؟

من نمیدونم علاقه دارم ب دندون یا نه

میشه کمکم کنیی عزیزمم

منظورتون از تصوراتی ک فقط تو پزشکی هست چیه؟ من نمیدونم علاقه دارم ب دندون یا نه میشه کمکم کنیی عزیزم ...

ببین بچه ها مثلا عکس آزمایشگاه بیوشیمی که دارن مثلا چربی خون طرفو میگیرین میبینن، آزمایشگاه فیزیولوژی که دارن خون از هم میگیرن و گروه خونی و تعداد گلبول مشخص میکنن، آزمایشگاه باکتری شناسی که باکتری کشت میدن و با آگار کار میکنن و غیره رو میبینن و فکرمیکنن اینا فقط پزشکیه، در حالیکه همشو ماهم به همون اندازه داریم.

برای پزشکی شیفت شب رو واقعا دست کم میگیرن، مثلا شما ممکنه برای شیفت طب اورژانس از ۳۰ روز، ۲۰ شب شیفت داشته باشی که واقعا سخته.

خلاصه که اون خانوم دکتر و پرستیژ رو هر دو دارن، یه جاهایی پزشکی جذابتره و یه جاهایی دندون جذابتره.