2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بابا پدرشوهر من

قشنگ نابینا هم شد

من غذا دهنش میذاشتم

شوهرم میبرد دستشویی حموم

بعد سه ماه چهار ماه دقیق یادم نی چشماش برگشت خوب شد

بعد دو سال قشنگ سرپا شد

ماشاالله

ببین یه دارویی اسپری میکنن توی دماغ

دکتر مغز و اعصاب بود یادم نی اسمش الان

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

خیلی زیاد بستگی به شدت سکته داره من دیدم همون روز خوب بوده فقط یه کم صورتش کج شده و برگشته سر جاش دیدمم رفته زندگی نباتی یعنی هیچوقت برنمیگرده دیگه میشن فلج مغزی خیلی شدید که اصلا هیچی متوجه نیستن و هیچوقتم خوب نمیشن

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

اره بابا

طرف دوبارسکته کرد

خیلی هم حالش بد بود

الان سالها گذشته

باورکن حالش از من و تو هم بهتره

و بعد از دوسال از سکته ش هیچکی متوجه نمیشد که مریضه یا سکته کرد از بس سالم بود الانم بسیار سالم وفعال

بستگی به شدت سکتش داره

چطور شده حالا

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
بستگی به شدت سکتش داره چطور شده حالا

مادرم ۶ ماهه پیش سکته کرده الان از اونموقع خیلی بهتره پاشو میکشه و با کمک یکنفر راه میره اما هنوز کارا شخصیش نمیتونه انجام بده البته خیلی ترسم داره ۵۰ سالشه نگرانم میگم نکنه همین طور بمونه سکته شدید بوده

کاش اسمشو میگفتی

اسم دکتر

یادم نی

خیلی پیر بود

کرج

چهار راه طالقانی بود

دکتر اسلامی بود فکر کنم

بزن نت ببین

دکتر مغز و اعصاب بود

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

مادرم ۶ ماهه پیش سکته کرده الان از اونموقع خیلی بهتره پاشو میکشه و با کمک یکنفر راه میره اما هنوز کا ...

یکم کاراشو بزارین به عهده خودش که مجبور بشه انجام بده

فیزیوتراپی و کار درمانی میکنه ؟

دستشم فلج شده ؟

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤