بعد سه ماه چهار ماه دقیق یادم نی چشماش برگشت خوب شد
بعد دو سال قشنگ سرپا شد
ماشاالله
ببین یه دارویی اسپری میکنن توی دماغ
دکتر مغز و اعصاب بود یادم نی اسمش الان
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1
خیلی زیاد بستگی به شدت سکته داره من دیدم همون روز خوب بوده فقط یه کم صورتش کج شده و برگشته سر جاش دیدمم رفته زندگی نباتی یعنی هیچوقت برنمیگرده دیگه میشن فلج مغزی خیلی شدید که اصلا هیچی متوجه نیستن و هیچوقتم خوب نمیشن
در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
مادرم ۶ ماهه پیش سکته کرده الان از اونموقع خیلی بهتره پاشو میکشه و با کمک یکنفر راه میره اما هنوز کارا شخصیش نمیتونه انجام بده البته خیلی ترسم داره ۵۰ سالشه نگرانم میگم نکنه همین طور بمونه سکته شدید بوده
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1
مادرم ۶ ماهه پیش سکته کرده الان از اونموقع خیلی بهتره پاشو میکشه و با کمک یکنفر راه میره اما هنوز کا ...
یکم کاراشو بزارین به عهده خودش که مجبور بشه انجام بده
فیزیوتراپی و کار درمانی میکنه ؟
دستشم فلج شده ؟
در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤