2777
2789
عنوان

حس خوبی به این دختره ندارم

719 بازدید | 42 پست

حس میکنم کاسه ای زیر نیم کاسه اش هست

خدا رو شکر که پدر و مادرم مخالفت کردن

دختر یه جوریه

توی دانشگاه با هم آشنا شدن

با چهار بار صحبت کردن با داداشم که سه بارش تلفنی بوده انگار کشته و مرده اش شده

پدر و مادر دختر نه تا به حال داداشم رو دیدن نه با هاش حرف زدن نه خانواده ما رو میشناسن اهل یه شهر دیگه هم هستن نه اصلا هم میدونم اوکی با ما هستن یا نه فقط دختر که خیلی تمایل داره

داداشم مجبور کرد امروز مامانم با دختر تلفنی صحبت کنه بعد مامانم گفت به دختره که پسر ما تا چند سال دیگه شرایط ازدواج نداره ولی من به نظر پسرم احترام میذارم

اگه قصد دارید ازدواج کنید بندازید برای بعد ها که درس تون تموم بشه به یه وضعیت نرمال برسید

هستید بقیه اش رو بگم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر گفت میشه ارتباط مون رو حفظ کنیم تا به یه اوضاع درستی برسیم

یه دفعه مامانم ناراحت شد و گفت ما خانواده مذهبی هستیم خوش مون نمیاد پسر مون با یه دختری که محرم نیست ارتباط داشته باشه

بعد دختر گفت در حد اینکه فقط هر روز تماس باهم داشته باشیم چطور

بعد مامانم ناراحت تر شد

منم خیلی ناراحت شدم

بابا دختر باید یه عفتی داشته باشه یه حیایی داشته باشه

چند سال با داداشم تلفنی دوست دخترش باشه از این دوست دختر مجازی ها؟!!!

داداشم گفته بود دختر یه خواهر بزرگ تر داره متولد ۷۷ که مجرد هم هست ،دختره براش تعریف کرده بود یه مورد ازدواج براش پیش آمده بود اما بعد چند جلسه جا زد و رفت و خواهرش خیلی شکست عشقی خورده بوده می گفته علتش این بوده که خواهرش به اون پسره خیلی دل بسته بوده!!

من فکر میکنم اینها یه مشکل خانوادگی دارن که اینقدر خود شون رو راحت در دسترس قرار میدن

خود دختره هم خیلی حرف بزن و زبون باز

داداشم میگفت یکی از ایراد هاش اینکه خیلی اهل توجیه

مثلا صد میلیون پول میخواد بده دماغش رو عمل کنه دادشم بهش گفته بود اگه ازدواج مون قطعی بشه این صد میلیون رو بهتره بذاری برای چیز های مهم تره مثلا کمک خرجی برای بابات بشه بعد دختر شروع کرده بوده مخ خوری و توجیه که داداشم خسته شده بوده گفته بوده باشه پول خودته باهاش هر کاری میخوای انجام بده!

خداکنه این وصلت جور نشه

اون دختر بیچاره نیاد تو خونه زندگیتون که بدبخت بشه

وقتی الان میگین کسی که تلفنی صحبت کنه حیا نداره دوروز دیگه حرفای بدتر و زننده تر میزنین

شما برین همون سنتی زن بگیرین که دختره با هزارنفر بوده ولی رو نمیکنه

دختر گفت میشه ارتباط مون رو حفظ کنیم تا به یه اوضاع درستی برسیمیه دفعه مامانم ناراحت شد و گفت ما خان ...

عزیزم قضاوت درست نیس

شاید از داداشت خوشش اومده

دقیقا برای من و دوست پسرمم همین اتفاق پیش اومد

دوست پسرم تو یه نگاه عاشقم شد با هم دوست شدیم بعد ۱ ماه خواست بیاد خواستگاری بعد پدر مادرش گفتن دعا به خوردت داده مگه میشه بعد ۶ ماه گف بع شناخت رسیدم گفتن زوده اسممو تتو زد رو سینش بعد ۱ سال هر باز خواست بیاد جلو گفتن نه ما خانواده مذهبی هستیم معلوم نیس دختره کیه چیه در صورتی که منم خانوادم مذهبین پدرم جانبازع خلاصه اومدن خواستگاری انگار زوری اومده بودن دو بار اومدن پدر مادر منم بار دوم تحویل نگرفتن چون زوری انگار اومده بودن ۳ سال و نیمه ما دوستیم آخرشم خودشونو از چشم پسرشون انداختن پسرشون رف خونه مجردی گرف دیدن چاره ای ندارن تازه باهام خوب شدن ولی الان دوست پسرم عین قبل دوسشون ندارع

2790
2778
2791
2779
2792