2777
2789
عنوان

چرا جاریمو میبینم حرصی میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2127 بازدید | 93 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شابد باورت نشه ولی الان هم بچه داری میکنم، هم ارشد میخونم، هم استخدامی قبول شدم ولی این چیه افتاده ر ...

به خاطر اینکه حرص میخوری از طرز تفکرش عزیزم زن بودن با نپوشیدن و نخوردن نیست تو همه چی باید تعادل داشت اینبار که این و گفت بگ. بعله حرفتون متین دهن به دهن. آدمهای نخود مغزی مثل جاریت نذار خوبه با این فرمون پیش بره چند سال دیگا باید کهنه لباسهای این و اون بپوشه چرا چون شوهرش رو عادت داده به نخریدن و خرج نکردن براش

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

شابد باورت نشه ولی الان هم بچه داری میکنم، هم ارشد میخونم، هم استخدامی قبول شدم ولی این چیه افتاده ر ...

بعضی ادما دوست دارن کاری کنن بقیه احساس اشغال بودن بکنن

بهش اهمیت نده

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
مگه خونه ات آرامش نداره؟

نه فعلا چند مدته با دعوا و دادگاه بازی تونستم شوهرمو از ساختمون مشترکی که با جاری و مادرشوهر توش بودیم بیرون بیارم. الان شوهرمو پر میکنن که زنت زن زندگی نبود و تورو اواره اجاره نشینی کرده. اینم نمیگن چقد دخالت زیاد بود که زندگی هردوتا جاری یعنی من و اون کوفت بود پیش مادرشوهر

چرا باید بهت بگه زن زندگی نیستی؟؟؟همونجا باید جوابشو میدادی اسی ک اینجوری فکرت مشغول نشه

ب اون چ این حرفا

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
نه فعلا چند مدته با دعوا و دادگاه بازی تونستم شوهرمو از ساختمون مشترکی که با جاری و مادرشوهر توش بود ...

ببین هرکس گفت چنان بشورش که نفهمه از کجا خورده بگو دخالت نکن دارید دخالت میکنید تا بتمرگن سرجاشون منم از بس بهم گفتن شوهرم گوشی خودم بی زبون زندگیم به طلاق کشید

خودت باید از خودت بپرسی چرا انقدر زندگی جاریت برات مهمه،

چون سعی داره بگه زندگی من خوبه با پروفایلاش و ادابازیاش. ولی نیس واقعا بترکه معمولی باشه. تازه اونم بخاطر کوتاه اومدنای جاریمه

حق داری ولی باید همونجا جوابشو میدادی میگفتی اولویت های زندگی من یه چیز دیگه است و دوست ندارم کسی هم تو امور شخصیم دخالت کنه

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰