2777
2789
عنوان

نوزادم نمیشینه چیکارکنم میترسم

123 بازدید | 18 پست

بچم ۸ماهو نیمسه اصلا نمیشینه روزانوراه میره حتی رو دوزانوش بلند میشه مثلا مبلارو میگیره سرپاهم بلند میشه ولی نمیشینه وقتی میشونمش گریه میکنه بدش میاد نکنه بچم مشکل دارع توروخدا بچه هاتون چنذماهه نشستت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نشستن بچه دابخواهیه گلم ...دختر دایی من ۴ دست و پا راه میرفت و بعد هم راه افتاد ولی ننشست😅

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

من دختر کوچیکم ۸ماهه بود بردم دکتر گفت تاخیر حرکتی داره ببرکار درمانی اومدم اول نذر کردم بعد چند روز هی نشوند گریه میکرد انگار کمرش درد میکرد طی۳روز اونقدر تمرین دادم خداشکر نشست الانم۱۵ماهشه راه میره

من دختر کوچیکم ۸ماهه بود بردم دکتر گفت تاخیر حرکتی داره ببرکار درمانی اومدم اول نذر کردم بعد چند روز ...

عزیزم ی سوال

بچتون اشاره کردن یاد گرفته ؟اگر اره

از چندماهگی؟

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘

من دختر کوچیکم ۸ماهه بود بردم دکتر گفت تاخیر حرکتی داره ببرکار درمانی اومدم اول نذر کردم بعد چند روز ...

دقیقا انگار جریان منو بچمو گفتین دکتراهم چرت زیاد میگن وای نمیدونی منو با چه حالی راهی خونه کرد دکتر خیرندیده

😝

حالا من چون خودم نمیخواستم فشار به بچه بیارم نمیذاشتم بشینه یاد نگرفته بود دکتر احمق چه چیزایی که بارم نکرد الانم بچم ۹ماه ونیمشه تقریبا ۲هفته س خودش میشینه مشکلی هم نداره

😝
نه فقط بلده مثلاً گوشی من رو زمینه بیاره به خودم بده

مرسی عزیزم بچم هشت ماهشه نگران بودم چرا اشاره به چیزی نمیکنه

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘