2777
2789
عنوان

خاک تو سر مننن😭😭😭اتقدر بدبختم

143 بازدید | 11 پست

از دوس پسرم دیگ متنفرمممم ازش بدم میا با امشب دیگ برام مرد

۲ساله همش اذیتم میکنه فهمیدم کیست ریه گرفته میخواد عمل شه ۲روزه براش چله زیارت عاشورا گرفتم کارم شده گریه ۷ صبح پا میشم تایم قرصشو یاد آوری کنم امشب هرچی دلش خواست گفت🥲 ازش بدم میا که چقدر دلسوزم واسش ولی لیاقت نداشت

زندگی گر رود به کام عدم  عشق باقی‌ست تا قیام قلم🤍🌱 

شاید چون مریض افسرده س

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید دروغ میگه ی زمانی مد بود اینکارا

وای اره🤣🤣

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

نه کارشه

کمی ازش فاصله بگیر

کمتر چت کن باهاش تا دلتنگت بشه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اصلا همه دوست پسر دختر هاشون رو اینجوری امتحان میکردن 😂😭

یهو بی دلیل گوشیو برمیداشتن میگفتن دکتر گفته یه ماه بعد میمیرم.و یه اهنگ غمگین میزاشتن🤣

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖