2777
2789

من هرموقع میخوام گریه کنم و نمیتونم به زندگی رفیقم فکر میکنم قشنگ ۲ ۳ ساعت گریه میکنم:))

فرزند طلاقه از همون اول اول مامانش ولش کرده رفته

باباشم ولش کرده این مونده پیش مادربزرگ پدریش و عموهاش

عموهاشم از این هیکل گنده زبون نفهمان که غیرت غیرت میکنن..

پوستشو کندن قشنگ انقدر که بهش گیر میدن

مادربزرگشم بدتر ی پیرزن بداخلاق

بمیرم واسش باباش سال تا سال نمیاد بهش سر بزنه💔

اعصابم بهم میریزه یادش میوفتم کاش نازا بشن همچین والدینی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز خوبه ی اشنا داره ی حامی دارهخاله من ی بچه به فرزندی گرفتپدر مادر جدا شدن اومدن تحویلش دادن و صلب ...

خیلیییی طفلی ان🥲🥺

اذیتیش میکنن خیلیی بنظرم نبودن بهتر بود اصلا حامی نیستن

همسایه ماهم اینحوری دوتا پسر تو خونه مادر بزرگ پدربزرگ میمونن پدرمادرشونم هر کدوم ازدواج کردن البته ...

الهی بگردم

این طفلی اصلا اجازه نداره بره بیرون از خونه چندین بارم در حد سیلی و لگد کتک خورده💔

همش ساکته خیلییی ساکت

خیلیییی طفلی ان🥲🥺اذیتیش میکنن خیلیی بنظرم نبودن بهتر بود اصلا حامی نیستن

دوست یکی از آشناهام هم خیلی بدبخت ۱۶ سالشه تو خانواده زن ستیز بدنیا اومده چندشب پیش انگار ویروس داشت یا چی با حالت سرگیجه قرص میخوره تو خونه بیحال میشه میخوره زمین باباش برمیدارد اونقدر با چوب اینو میزنه چوب میشکنه میگه چی مصرف کردی اینخوری شدی دختره با همون حالش پامیشه اتوبوس میگیره میره شهرستان پیش داداشش

مادرشواصلانمیبینه؟؟؟ این بچه اینوسط چ گناهی کرده. کی میخادجوابشوبده. 🥺

ایشالا خیر نبینن خیلی عوضین پدر مادرش

ن نمیبینه مامانشو ازدواج کرده باباشم ازدواج کرده

بعد جالبه پدر مادرش برای اون بچه هاشون خیلییی خوبن..

فقط این طفلی اواره ست

ایشالا خیر نبینن خیلی عوضین پدر مادرشن نمیبینه مامانشو ازدواج کرده باباشم ازدواج کردهبعد جالبه پدر م ...

وای عزیزم... خداجوابشونوبده الهی. الهی خدابلندش کنه خوشبخت بشه. همه ی اینایادش بره 🤲🏻