2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم

97 بازدید | 5 پست

سلام

حالم خوب نیست، شوهرم قبلا 3بار خیانت چت ازش دیدم و بخشیدم ولی من مدام چکش میکنم، این سری رمز رو برنامه های مخفیش گذلشته بود و بازشم نکردو گفت یادم رفته، نمیتونم باورش کنم، بش گفتم میخوام چن روزیو برم خونه آقام استراحت کنم از لحاظ روحی خوب نیستم

میگع خودم میام میبرمت

خشممو رو بچه ها خالی میکنم

اصلا بهش اعتماد ندارم اصلا، ابن همه قسم میخوره گذشته رو فراموش کن ولی من روز و شب ندارم همش کاووس میبینم

دارم دیوونه میشم

اکثر شوهرها که گوشی هوشمند دارن خیانت می کنن پس کنکاش فقط حال خود ادمو بد میکنه😐

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه امکان داره برید مشاوره اگه نه سعی کنید دوباره اعتماد کنید هر چند خیلی سخته

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

اگه قصد جدایی نداری بگذر و بیخیال باش میدونم خیلی سخته اما به خاطر روح و روان خودتم که شده سمت گوشیش نرو...ذکر های آرامش بخش و مدام تکرار کن به خودت برس و رها کن افکار بد و