2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیانت کنه ریدم دهنش واسه ی آدم بی ارزش که داره حال میکنه میخوای خودتو بکشی!?️!?️ به جاش بهترین خودت باش . تو هیچ کس رو نداری ولی خودت برای خودت کافی هستی خدا رو هم داری . به موقعش هممون میمیرم

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿 ️ شیطان در گوشم زمزمه کرد: تو به اندازه کافی قوی نیستی که در مقابل طوفان دوام بیاری ....!!! امروز من در گوش شیطان زمزمه کردم: من خود طوفانم!!!!️ 

دوباره خودتو بساز قوی باش بگذار حسرتتو بخورن خودکشی راهش نیست

توجه   کاربر اقام ،توجه   با اجازه خانوم بچه های سایت  هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشیhttps://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3

اگه قصدش داشتی که تالا انجام داده بودی روش هاش هم خوب میدونی چیه

گور بابای طرف پاشو جمع کن خودتو

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

سلام.من یه مادر دختر۱۸ ساله هستم.اگه مادرت بودم می گفتم ادم به خاطر یه اسکل خودکشی نمی کنه.دخترمنم یکسال پیش با یه پسر مخفیانه دوست بود ومن به روش نیاوردم تا اینکه پسره بی محبتی کرد.منم خبر نداشتم.دخترم شبانه روز گریه می کرد.به من جریان رو نگفت.به خواهرم گفت.خواهرم به پسره زنگ زد وگفت از زندگی دخترمن برو بیرون.توهم اهمیت نده .

فکر بکر

نکن بابا روزانه چن نفر میاد بیمارستان خودکشی کرده هم خودشو به فنا میده هم خانوادشو همه درد دارن همه غصه دارن هیچکس حالش خوب نیس واقعا فقط باید صبر کنیم ببینیم ته این زندگی کوفتی چی میسه

عکس پروفایلت بامزه ست😍

مرسی خوشگلم 💕💕😘😊

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿 ️ شیطان در گوشم زمزمه کرد: تو به اندازه کافی قوی نیستی که در مقابل طوفان دوام بیاری ....!!! امروز من در گوش شیطان زمزمه کردم: من خود طوفانم!!!!️