2777
2789
عنوان

چیکار کنم

56 بازدید | 10 پست

نامزدم قبل نامزدی همش باهام خوب بود من بهش میگفتم تو پر قو بزرگ شدم میگفت منم نمیزارم اب تو دلت تکون بخوره. اولاش خوب بود توجه میکرد الان ولی نه اولاش حالم پیشش خوب بود ولی الان احساس میکنم چون فکر میکنه خرش از پل گذشته دیگه ول کرده یاهام خوب رفتار نمیکنه وقتی ناراحتم از دلم در نمیاره دیکه براش مهم نیست شبا با گریه بخوابم با حال بد بخوابم یهش میگم چرا دیر جواب میدی میگه درکم کن بهش میگم چرا برام وقت نمیزاری ماهی یه بار میای دیدنم میگه درکم کن میگم چرا برام هدیه نمیخری چرا بهم پول نمیدی میگه ندارم وقتی پشت تلفن گریه میکنم میگه بشه دیکه اه تموم شد؟؟ وقتی قهر میکنیم تا من پیام ندم پیام نمیده داغونم حالم بده ترو خدا اگه کشی میتونه کمکم کنه لطفا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردازن قوی دوست دارن یه مدت کم محلی کن تاپیداش نشدتوهم بیخیال باش ببین چجوری میادمنت کشی

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد 

عقدی ینی؟؟؟فاصلتون زیاد؟؟مگه کار نداره ک میگه پول ندارم

اره دوره کار داره ولی میگه قسط دارم مگه من ادم نیستم چه توقعی ازش داشتم چند ماهه به خاطر اینکه میکه ندارم هیچی ازش نخواستم حتی یه کافه ساده هم نرفتیم تا کی دیگه اخه

ایشالا بره راحت شم از دستش روز و شب نزلشته برامجر ناراحتی و حال بد

میسوزی به خدا

احساس میکنم اصلا آقایون رو نمیشناسی

و شاید فحشم بدی اگه بگم تقصیر شماست

آقایون مثل ما فکر نمیکنن کتابهای روان شناسی و همسرداری بخون

اره دوره کار داره ولی میگه قسط دارم مگه من ادم نیستم چه توقعی ازش داشتم چند ماهه به خاطر اینکه میکه ...

از قسط هاش خبر داری؟؟میدونی دقیقا چقدر میده

اگه برا خونه و ماشین قسط داره خب باید درک کرد با این گرونی خیلی سخت شده ب اینستا توجه نکن طرف تو نون شبش مونده ،سعی کن با ی مراسم کوچیک بری سر خونه زندگیت ببین همه اول زندگی این چالش هارو دارن فقط اینکه خیلی ه غر نزن ،اینکه نزاره ی شبم با دلخوری بخوابی تو قصه هاست ،حال خوبتو با حال هیچکی گره نزن ،خودتو دوست داشته باش ببین چجوری دنبالت میاد

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
از قسط هاش خبر داری؟؟میدونی دقیقا چقدر میده اگه برا خونه و ماشین قسط داره خب باید درک کرد با این گرو ...

فقژ پول نیست هرچی خواستم فقط گفته درک کن چرا اولش اینجوری نبود زندگیو برام سیاه کرده هرشبو با گریه میخوابم یه روز خوش ندارم من خونه بابام همه بهم محبت میکنن همه چیم تامینه تواین سن کم حاضر شدم مسئولیت سخت زندگیو قبول کنم به خاطرش برم شهرستان زندگی کنم به خاطرش قید پولو زدم با اینکه کلی خواستگار پولدار داشتم قید درسو زدم جز عشق و. محبت نخواستم و الان هیچی هیچی ندارم هیچ نفعی از این ازدواج نمیبرم حتی عشقشو هم ازم دریغ کرده دیگه

فقژ پول نیست هرچی خواستم فقط گفته درک کن چرا اولش اینجوری نبود زندگیو برام سیاه کرده هرشبو با گریه م ...

اوم میفهمم عزیزم🥲بهتره با ی مشاور صحبت کنی تا حال دلت خوب بشه و اگه لازم شد نامزدت هم مشاوره بره

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤