2777
2789
عنوان

ریزش مو

48 بازدید | 9 پست

سلام،وقتتون بخیر

من ریزش مو دارم و هم موهام زود چرب میشه و نازک هم هست

کل آزمایش های هورمونی هم دادم شکر خدا سالمه کمبود زینکو ویتامین غیره اصلا ندارم،چندین دکتر عوض کردم هیچکدوم نتونستن چیزیو درمان کنن،ارثی نیست،استرسی هم نیستم کلا کورتیزول،استروژن و چیزای هورمونی که به ریزش مو ربط داره رو ندارم،خیلی از شامپو های برند استفاده کردم از تونیک ها از جوشنده گیاهی از صابون های مخصوص مو،کلا جواب نمیده،مشکل داخلی اینا هم ندارم،میشه بزرگی کنین یه راهکار بدین تو۲۱ سالگی موهامو شده دم موش،کم پشت کلا،اگه راهکاری دارین بگین دیگه به خدا خسته شدم هر دریو زدم بسته بود

دقیقا منم مثل شمام

فقط ۲۰ سالمه

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روغن فندق اصل کاژان و روغن بادام شیرین اصل قاطی کن بزن خیلی عالی جواب میگیری

امضامو بخون توایتا یا روبیکا بهم پیام بده تا کمکت کنم مشکلت حل بشه .کافیه فقط اعتماد کنی.

با کلی عکس قبل و بعد درمان .خودت هم متعجب میشی.

09015230873

خانم داوودی

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

هر چیزی که بود رو گفتی پس خواست خداست سرنوشتته

اخه چرا، این همه دوییدم یعنی خدا ندید؟بابا من اونقدر هزینه کردم دیگه از دستم در رفته،مرگ که نیست درمان نداشته باشه هی یه چیز میبینم امتحان میکنم طولانی مدت بعد یه مدت بدنم سازگار میشه باهاش دیگه جواب نمیده من که نخواستم اینطور بشم سرش عذاب بکشم

[QUOTE=] روغن فندق اصل کاژان و روغن بادام شیرین اصل قاطی کن بزن خیلی عالی جواب میگیری امضامو بخون توایتا یا ... [/QUOTE]

برای هرکسی خوب نیست،مزاج سرم گرمه،اتیشه اینارو هم بزنم بدتر میشه

مزو کن ولی علائمت مثل ارثیه

از مزو قوی تراشم انجام دادم،هرچی از ذهنتون رد شه رو من انجام دادم،کمتر کسی میدونه چجوری اصلاح مزاج میکنن من مزاجمم اصلاح کردم نمیشههه،لامصب نمیدونم از چیه،تغذیه هامم شکر خدا سالمه،نه غذای بیرون میخورم نه تنقلات چیزی،همه از دم سالم از روغن بگیر که زیتونه تا غیره...