تو سایت ها بزنی دستت میاد ولی وسایل آشپزخونه مثل قابلمه ووسایل پذیرایی و این خورد و ریز ها میتونی بخری ، دو تا تخته فرش ، یخچال ،ماشین لباسشویی و ظرفشویی و سرویس خواب و مبل به نظرم همینها میشه اگه جنس ایرانی و متوسط بخری
خواهرانه بهت میگم یسری چیزارو اصلاااااا نخر . ۷ساله ازدواج کردم نصف لوازم برقیام غیرقابل استفاده هست
خودم میگم فقط از برقی ها(ماشین لباسشویی وظرف شویی،جارو برقی،بخارشو،تی وی،یخچال فریزر،اتو،فر(فرهایی که الان دیدم قابلیت همه چیز رو دارن)،غذاساز همه کاره بگیرم
همه چی میتونی بگیری ولی تحقیق کن که از کجا بگیری برا خرید هر وسیله چند جا قیمت بگیر خیلی از فروشنده ...
من چون میخوام ایرانی بگیرم از نمایندگی مستقیم خرید میکنم چون تازگیا خونه مادرم چندتا وسیله برقی خریدیم واقعا اینطوری که تحقیق کردن فقط نمایندگی ها قیمت واقعی رو میدن اما فروشگاه ها نه.
خودم میگم فقط از برقی ها(ماشین لباسشویی وظرف شویی،جارو برقی،بخارشو،تی وی،یخچال فریزر،اتو،فر(فرهایی ک ...
شوهرت قراره چیا بخره؟ بگو بزرگا برای اون باشه .. مثل لباسشویی ظرفشویی سرویس چوب کامل تلوزیون یخچال ... البته من بعد چندسال ظرفشویبمو فروختم چون حتی یبارم استفاده نکردم
فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️