2777
2789

سلام دوستان

میخوام منو راهنمایی کنید مخصوصا افرادی که الان درحال خرید جهیزیه هستند.

با ۴۰۰میلیون چه مواردی از جهیزیه(لوازم کلا ایرانی) برای خونه۹۰متری نهایت ۱۰۰متری دو خوابه آپارتمان میشه خرید؟

جهیزیه نقلی وشیک(تابع مد نیستم وعقیدم اینکه هرچیزی که واقعا برام کاربرد داره بگیرم و اهل شلوغ کاری هم نیستم،بصرفه و مناسب)

ببین کی تازگیا ازدواج کرده برو خونش ببین چیا رو لازم داری لیست کن بنویس بعد بخر

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرانه بهت میگم یسری چیزارو اصلاااااا نخر . ۷ساله ازدواج کردم نصف لوازم برقیام غیرقابل استفاده هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همه چی میتونی بگیری ولی تحقیق کن که از کجا بگیری

برا خرید هر وسیله چند جا قیمت بگیر

خیلی از فروشنده ها اصلا انصاف ندارن

مثلا روی یه یخچال ده تومن پونزده تومن گرون تر میگیرن

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

تو سایت ها بزنی دستت میاد ولی وسایل آشپزخونه مثل قابلمه ووسایل پذیرایی و این خورد و ریز ها میتونی بخری ، دو تا تخته فرش ، یخچال ،ماشین لباسشویی و ظرفشویی و سرویس خواب و مبل به نظرم همینها میشه اگه جنس ایرانی و متوسط بخری

خواهرانه بهت میگم یسری چیزارو اصلاااااا نخر . ۷ساله ازدواج کردم نصف لوازم برقیام غیرقابل استفاده هست

خودم میگم فقط از برقی ها(ماشین لباسشویی وظرف شویی،جارو برقی،بخارشو،تی وی،یخچال فریزر،اتو،فر(فرهایی که الان دیدم قابلیت همه چیز رو دارن)،غذاساز همه کاره بگیرم

مثلاچیا؟

سبزی خوردکن..چرخ گوشت..ساندویچ پیچ..قهوه ساز..پلوپز..سرخ کن.. مثلا مامانم ۲۰تاچادر رنگی داده ۱۰تا جانماز که اصلا استفاده نمیشن.. ۱۰تا پتو .. ۵تا رخت خواب.. و یسری لوازم ریز ریز کاملا بلااستفاده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همه چی میتونی بگیری ولی تحقیق کن که از کجا بگیری برا خرید هر وسیله چند جا قیمت بگیر خیلی از فروشنده ...

من چون میخوام ایرانی بگیرم از نمایندگی مستقیم خرید میکنم چون تازگیا خونه مادرم چندتا وسیله برقی خریدیم واقعا اینطوری که تحقیق کردن فقط نمایندگی ها قیمت واقعی رو میدن اما فروشگاه ها نه.

بخارشو هم خوبه ولی باید حوصله داشته باشی ازش استفاده کنی خیلی قرفر داره.. فر هم همینطور .. اتوپرس اصلا نخر . از همین کوچیکا ولی جنس عالیشو بخر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم خوبی نی نی تون جنسیتش پسره مبارک باشه إن شاءالله چون تاپیک تجربه بارداریتون رو خوندیم میپرسم چون میگن رازیانه باعث دخترزایی میشه کنجکاو شدم

خودم میگم فقط از برقی ها(ماشین لباسشویی وظرف شویی،جارو برقی،بخارشو،تی وی،یخچال فریزر،اتو،فر(فرهایی ک ...

شوهرت قراره چیا بخره؟ بگو بزرگا برای اون باشه .. مثل لباسشویی ظرفشویی سرویس چوب کامل تلوزیون یخچال ... البته من بعد چندسال ظرفشویبمو فروختم چون حتی یبارم استفاده نکردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سبزی خوردکن..چرخ گوشت..ساندویچ پیچ..قهوه ساز..پلوپز..سرخ کن.. مثلا مامانم ۲۰تاچادر رنگی داده ۱۰تا جا ...

نه خیلی هاش واقعا بنظرم کاربردی نیستن با احترام.

مثلا سرخ کن بنظرم کار همون فر رو انجام میده چون خونه مادرم هردو موجود هست ودایم باهاش کار میکنه.

رختخواب که دیگه ما مهمان آنچنانی نداریم نهایت خواهر وبردار من کلا ۴دست میگیرم و کافیه بنظرم.

2790
2778
2791
2779
2792