2777
2789
عنوان

پدر شوهرم مشکوک به بیماری سختیه

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم . جسارتا علائمتون چی بود

مال من نبود

از نزدیکانم بود

معده درد شدید

یبوست شدید

شکم درد شدید

و ...

انشالاه خوب میشن

شب عزیزیه

براشون دعا کنید

انشالله چیر مهمی نیست

نذر نمک بنیت بانو فاطمه س کنید

به امید خبر خوش

چقدر خوب فکر میکردم سرطان معده درمان نداره

نه عزیزم

من ادم میشناسم خیلی وضعش بد بود اما با دارو درمان شد

اولا جواب پاتولوژی نیومده ممکنه یه زخم ساده باشه که خونربزی کرده چون دفع تیره یعنی خونریزی از معده

غیر از اون اگرم خدایی نکرده سرطان باشه با درمان و رعایت غذایی و روحیه ی خوب درمان میشن

تغذیه ،پیگیری درمان و نداشتن استرس و اضطراب

اینا مهمترینشه

فقط اگر اهل درمان سنتی هستین اون و مکمل درمان نوین انجام بدین و جایگزین درمان نوین نکنین

انشالله که یه زخم سادس و با این خبر خوب حال همتون خوب میشه

عزیزم دور از جونشون اگر حتی بدخیم هم باشه ژنتیکی نیست و بعد اینکه اگر بدخیم هم باشه درمان داره

الحمدلله تو این شرایط فقط استرس اینو کم داشتم

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃
خداروشکر انشاالله جواب خیر گرفتید به ما هم اطلاع بدید خوشحال بشیم

چششم

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃
مال من نبوداز نزدیکانم بودمعده درد شدیدیبوست شدیدشکم درد شدیدو ...انشالاه خوب میشنشب عزیزیه براشون د ...

چشم ممنوونم از راهنماییتون

مادرشوهر مهربون تره یا پدرشوهر

برای من جفتش

مدفوعش سیاه بوده؟

اره تجربه دارید ؟

نه عزیزم من ادم میشناسم خیلی وضعش بد بود اما با دارو درمان شداولا جواب پاتولوژی نیومده ممکنه یه زخم ...

ممنونم خدا از دهنتون بشنوه لطف کردید

ان شاءلله ممنونم عزیزم شماهم دعا کنید بزای ما

انشا الله عزیزم چیزی نباشه و لبخند و خوشبختی تو زندگیتون همیشه جاری باشه و پدر همسرتون سالها سایفون بالا سر بچه هاش و شما عروس خانوم گل باشه

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

اره تجربه دارید ؟

ازمایش مدفوع دادن توش خون بوده ؟احتمالا

تو قسمت رودشون فکر کنم خون ریزی شاید داشته باشن البته دلایل دیگه ای هم احتمالا داره

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂