2777
2789
عنوان

پدر شوهرم مشکوک به بیماری سختیه

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 44 پست
الان من میتونم جلوی انتقال ژن و بگیرم ؟ پس نگرانم نکن دیگ

یکی از نزدیکان همین مشکل رو داشت نمونه برداریشون خوب دراومد اگه کاهش وزن و حالت تهوع و احساس سیری مداوم ندارند نگران نباشید احتمالا فقط زخم و التهابه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دفع سیاه داشته و زخم معده چیزی نیست گلم درمان میشه توکلت با خدا باشه امشب لیله الرغائب دعا کن

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

زخم معده سمهم نیستنگران نباش

تجربه داشتید؟

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃
من چند بار آندوسکوپی کردم و هر بار نمونه برداری کردنچیز نگران کننده نیست که جانمدردشون هم به خاطر زخ ...

از خودمم نمونه برداشتم اما نمیدانم چرا دکتر اینقدر نگران میکنه

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃
عزیزم نگران نباشمگه هر کی پدر و مادرش یه بیماری یا مشکل داشته باشن حتما بچه هاشونم میگیرن؟پدربزرگ و ...

ممنون از روحیتون 💚

همه شما سرطان معده داشت ؟ چند سالشون بود

آره سرطان بود

یه زخم معده داشت که میدونست اون زخم و داره ولی اصلا پیگیرش نبود اصلا هم رعایت نمیکرد

دیگه ده سال گذشت یهو خون بالا اورد گفتن زخمت تبدیل به سرطان شده چون درمانش نکردی

پدر من زخم معده گرفت سریع رفت درمان کرد تموم شد رفت

عمم فکر کنم ۵۰سالش بود که متوجه سرطانش شد ولی همیشه مشکل معده داشت

یکی از نزدیکان همین مشکل رو داشت نمونه برداریشون خوب دراومد اگه کاهش وزن و حالت تهوع و احساس سیری مد ...

جدا ؟ نه هیچ کدوم از اینارو نداشت

منم بابام توده بدخیم داشت و داشت به جای دیگه سرایت میکرد نزدیک عید بود خیلی بد بود ولی خداروشکر دکتر ...

الحمدلله خداروشکر . توده در دستگاه گوارش داشتن؟

دفع سیاه داشته و زخم معده چیزی نیست گلم درمان میشه توکلت با خدا باشه امشب لیله الرغائب دعا کن

ان شاءلله ممنونم عزیزم شماهم دعا کنید بزای ما

بلهداروی خاصی هم ندادنمن خودم بارهنگ و عرق نعنا دادمخوب شدننوگوگل هستبا نظر پزشک انجام بدید

ممنونم . جسارتا علائمتون چی بود

آره سرطان بودیه زخم معده داشت که میدونست اون زخم و داره ولی اصلا پیگیرش نبود اصلا هم رعایت نمیکرددیگ ...

چقدر خوب فکر میکردم سرطان معده درمان نداره