2777
2789
عنوان

پزشکی و دندون

48 بازدید | 4 پست

تو رو خدا بگید چه کار کنم با این دختر
خواهرم پزشکی میخونه جگر ما رو خونه کرده که میخواد انصراف بده و بیاد دوباره کنکور بده برای دندون
من خودم باردارم و مادر و پدرم سالخورده هستن
اعصاب همرو خراب کرده
هر چی براش توضیح میدیم که تحت تاثیر رسانه قرار نگیره حرف تو گوشش نمیره
جالب اینکه با علاقه رفت سمت این رشته
چیکار کنم؟ ببرمش مشاوره؟ میترسم بذارم انصراف بده نتونه قبول شه یا پشیمون شه

سال چند پزشکی هست؟

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول

تازه اول راهه😂

بستگی به خودش داره اگر واقعا پشتکار و تلاش داره خوبه ولی اگر شل میگیره ریسک نکنید و در ضمن پزشکی اگه بره فیلد زیبایی و غیره درآمدش از دندون هم بالاتره و حتی پرستیژ اما فشار کاریشون بالاست

و اینکه در کل امسال رقابت خیلی بنظرم بیشتره و قبولی سخت تر هست باید واقعا ببینه تواناییش رو داره یا خیر

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..