2777
2789
عنوان

برا شوهرم خیلی بی ارزشم

161 بازدید | 11 پست

هیچوقت تو هیچ مسله آب نظرمو نمیپرسه،جلوههای میگه از ازدواجم پشیمونم،هیچوقت خونه پدرم نمیاد،بخاطر مادرش پدرمو ازخونم بیرون کرد،جلو خواهرش بهم گفت طلاقت میدم،همیشه فقط با خانواده وفامیلای خودشه ،هرکسی از فامیل من فوت کنه اصلا برا مراسماشون نمیره،کلا به من بی تفاوته،گوشیش رمز داره میدونم با زنای همکارش چت میکنه ولی خیانتو نمیدونم،چیزیم بگم پا میشه هرچی تو دستش باشه میشکنه یا بچه ده ماهم میزنه،کلا هیچ محبتی بهم نمیکنه،شرایط طلاق ندارم اصلا کاش بمیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر سابق منم همین بود ،از زمانی اینطور شد که متوجه شدم خیانت کرده و دلش به زندگی نیست،منم خودمو خیلی پایین آوردم و گذاشتم هر طور دلش میخاد رفتار کنه،با یه بچه جدا شدم بعد من با سه تا زن مختلف دیدمش بعدم زن گرفت یه دختر عروسی هم گرفت دختره زشته و از من پایین تر ولی داره باهاش زندگی میکنه و فکر نکنم تحقیر و توهین هایی که به من کرد به اینم بکنه

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
یعنی میگه شوهرمنم خیانت میکنه؟

از مردای ایرانی اصلا بعید و دور نیست بیشتر روش زوم کن،ببین دردش چیه،من هنوز تحقیر و توهیناش یادم میاد غصه ام میگیره ،سر هر چیزی گیر میداد عروسی نگیریم مادرت نیاد خونم ،بعد با یه دختر ازدواج کرد و با پرویی عروسی گرفت البته بگم ذات شوهر سابقم خراب بود و ذات خراب مثل خودش گرفته من هم جنس شوهر سابقم نبودم برای اون زن موزماری مثل خودش خوب بود بعضی اوقات هم فقط همین دلیلشه

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
2790
2778
2791
2779
2792