2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاکتوسرت اگه به قولت عمل نکردی و 60کیلو نشدی

درسته که رفتی خیلی وقته که رفتی خیلی گذشت از زمان رفتنت من حس میکتم تازه تونستم ازت بگذرم و میخوام فراموشت کنم میخوام دیگه بزرگ شم نمیخوام به گذشته ی نامعلوم خودم که با سرگرمیه لحظه ایت تونستی کل آیندمو تباه کنی بپردازم من میگم عمرم گذشت با این گذشت ولی باشه گذره میخوام دیگه خاطرات خوب در کنار آدمای خوب با زندگی خوب داشته باشم دیگه خط میزنم سرگذشت بد رو که برام سخت گذشت به این باور دارم که روز خوب میاد منتظر اون روزم نه منتظر تو تویی که جونتو برای دروغات قسم خوردی ولی من حتی روزایی که یادت می افتادم چشام اشکی میشد امیدوارم حالا تو به آرزوهات رسیده باشی تمام ...🌼

خاک تو سر من اگه تا عید 76 نشدم الان 86 ام

منم هستم😔👍🏻

هر چقدر کمتر بدونی،بیشتر آرومی 💛💌 تپلتونمممم.با این حال خودمو دوست دارم و به خودم احترام میزارم💖اگر بی احترامی یا بی ادبی کردی و جوابی ندیدی به این معنی نیست که اون شخص جوابی نداره به این معنیه که اون شخص با شعور تر از اونه که خودشو در حد تو کوچیک کنه👍🏻واسه قبولیم دعا کنین 405 فرهنگیان قبول بشم💖

چجوری ؟ توضیح میدی ؟

کالری شماری کن حداقال روزی نیم ساعتم فعالیتی مثل پیاده روی یا رقص داشته باش

اگ خواستی زود لاغر شی کالریاتو خیلی بیار پایین ک البته اینجوری احتمال ریزش مو خیلی زیاده