2777
2789
عنوان

شب آرزوها 🥺

50 بازدید | 7 پست

امشب ، شب مقدس آرزوهاست ، آرزو میکنم اول همه به تک تک اروزهاشون برسن

تو همین لحظه همین سایت آرزو میکنم ، بعد از کنکور تیر بیام مژده قبولیم رو بدم ،قبول شدم 🥺🥺

به امید موفقیت اون لحظه اون روز از الان به بعد از سایت میرم

دوستدار شما 😍🦋 اگه تونستین امشب برام دعا کنید به هدف و ارزوم برسم

میشه لطفا سوالمو جواب بدین براتون ایت الکرسی میخونم

از چندنفر پرسیدم جواب ندادن اصلا .درسی هست

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو عزیزم اگه تونستم جواب میدم

خداخیرت بده ان شاالله به ارزوت برسی ..میگم من عزیزم چندساله ترک تحصیل کردم تا سیکل خوندم ..میخوام ۳ سال دیگه رو بخونم تا دیپلم ...میگن رشته مدیریت خانواده خیلی اسونه .بعد میگن کنکور نداره یعنی چی ؟پس چجوری بدون کنکور ادامه میدن ؟یعنی میرن ازاد ؟بعد من اگ دیپلم مدیریت بگیرم میتونم دانشگاه پیام نور یا علمی کاربردی یک رشته دیگ مثلا علوم تربیتی یا روان شناسی یا هرچی دیگ بخونم ؟

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
خداخیرت بده ان شاالله به ارزوت برسی ..میگم من عزیزم چندساله ترک تحصیل کردم تا سیکل خوندم ..میخوام ۳ ...

مشکل فقط دیپلمه ، دیپلم هر رشته ای رو بگیری میتونی دانشگاه پیام نور یا غیرانتفاعی هر رشته ای بری کاری باهات ندارن

و اره کنکور فقط ماله چهار گروه اصلیه یعنی تجربی و انسانی و زبان و ریاضی ، تا حالا کنکور فنی و مدیریت نشنیدم و نداریم

خداخیرت بده ان شاالله به ارزوت برسی ..میگم من عزیزم چندساله ترک تحصیل کردم تا سیکل خوندم ..میخوام ۳ ...

اونایی هم که فنی و مدیریت رو ادامه میدم میرن آزاد چون کنکور نداره میتونین رشته های بدون کنکور برین که تنوعشون زیاده

اونایی هم که فنی و مدیریت رو ادامه میدم میرن آزاد چون کنکور نداره میتونین رشته های بدون کنکور برین ک ...

پس کلا چون کنکور نداره ..دانشگاه سراسری نمیشه خوند درسته؟