2777
2789
عنوان

موتور میخام 💔😅😂🫣

141 بازدید | 28 پست

بیشتر نزدیکام و دوستام دارن منم میخام ولی بایام میگه

نه قرار شده هفته آینده که میرم رواشناس اگه روانشناس بگه برام میگیره ۱۵ سالمه موتور کلیک میخام البته بنلی دوست دارم چهار شونم قدمم خوبه اما بابام میگه نه همین سبکا که همه سوار میشن منم گفتم باشه بنظرتون چی بگم به روانشناس که لازم بدونه من موتور باید بخرم ؟ قانعمنکنه که نخر 👀💔😅😂

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موتور سواری ارزش نداره این همه جوان که همه روزه بنر فوت شون رو میزنن اکثرا پسرای موتور سوارن

بابا گوی دلخوش اولسون اونان سن الله

مواظب اولای

منی که هسادا ذوق المییم دا

آرزو ۱۳۸۸ ام 🎀تورک قیزیام🤟🏻🐺

[QUOTE=404950435]تو رو خدا به جان هموطنتون رحم کنید .... خانما همیت ماشین سواریشون کلی خسارت جانی و ...

بله خودم خانمم چن وقت پیش یکی از اقوام که فقط ۱۹ سالش بود با ماشین رفت زیر کامیون و فوت شد یکی دیگه هم که کنارش بود خورد خاک شیر شده هر روز باید یجاشو عمل کنن بنده خدارو

خب هدا بهمون عقل داده سیستم خانم ها برای یسری کار ها ساخته نشده یروزی همه میفهمند چی میگم