2777
2789
عنوان

گزارشکار من

69 بازدید | 14 پست

سلام امروز برای امتحان خوندم تمام کردم

شروع یک ربع شیش

اتمام ساعت ۱۰

از امروز ۱۴۰۴ /۹/۲ تا اخرین روز کنکور تاپیک درس خوندن میزنم که بشم دکتر تون خوشگلا مت اینجا توی بحثی شرکت نمیکنم و صرفا تاپیک هام همین مورده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بچه ها برای امتحان شنبه خوندم به دلیل زیاد بودن حجم کتاب وگرنه میدونم این حجم درس خوندن بازدهی ندارم حساب نگردم چندتا نمونه سوال حل کردم نقربیا هر نمونه سوال هر درس ۲۵ تا ۳۰ سوال داره و هردرسی دوتا زدم

از امروز ۱۴۰۴ /۹/۲ تا اخرین روز کنکور تاپیک درس خوندن میزنم که بشم دکتر تون خوشگلا مت اینجا توی بحثی شرکت نمیکنم و صرفا تاپیک هام همین مورده 

سلام آفرین خانم دکتر آینده

انشاالله من که امیدی نمببیمم

نگو اینطوری دختر من دهم تجربی ام اگر توصیه ای داری بفرما

از دهم بخون من هرروز میخونم ولی خب زیادم میخونم

اول اینکه تخصصی تست بزن فیزیک براتی ریاضی معین کرمی زیست حنیف شیمی فرهانی

ببین اینارو حتما نگاه کن اسکیومتری یادبگیر خیلی مهمه

از دهم بخون من هرروز میخونم ولی خب زیادم میخونم اول اینکه تخصصی تست بزن فیزیک براتی ریاضی معین کرمی ...

خداروشکر استوکیومتری رو خیلی خوب بلدم

یکم تو موازنه میلنگم

که اونم

معلمم یه روش داد خیلی خوب

عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔

خداروشکر استوکیومتری رو خیلی خوب بلدم یکم تو موازنه میلنگم که اونم معلمم یه روش داد خیلی خوب

عزیزم اسکیومتری که تو مدرسه میخونید با اونی که تو کنکوره فرق داره پیشنهادم نکته تست فرهانی تا جلسه ۵ که فقط اسکیومتری میگه رو بیین

عزیزم اسکیومتری که تو مدرسه میخونید با اونی که تو کنکوره فرق داره پیشنهادم نکته تست فرهانی تا جلسه ...

ممنونم♥️قربان خودت و پیشنهادت

مدرسه ما استوکیومتری رو کنکوری

یاد داده

ممنونم♥️قربان خودت و پیشنهادت مدرسه ما استوکیومتری رو کنکوری یاد داده

😑😑 خب دیگه من حرفی ندارم انشالله دوازدهم میشی بعد ببین هادیان فر فرهانی گیر میکنی

😑😑 خب دیگه من حرفی ندارم انشالله دوازدهم میشی بعد ببین هادیان فر فرهانی گیر میکنی

منظورت رو نفهمیدم 🥲

منظورت رو نفهمیدم 🥲

درخواست میپدری دوستی