_هدیه_ مدیر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 9630 عنوان چرم دوزی | مشاهده متن کامل بحث + 3534 بازدید | 30 پست خانما من میخوام کار چرم دوزی با دست رو شروع کنممیخوام پک وسایل اولیه چرم دوزی رو بخرمسایت معتبری سراغ دارین برای این کار؟ Dance me to the end of Love... 1397/02/15 | 16:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_هدیه_ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 9630 نه تهران نیستم من اول جندتا سمبه خریدم که سخت بود کارکردن باهاش بعد یه سمبه دستی خریدم حدود30پولش ... خیلی ممنون عزیزم از راهنماییت Dance me to the end of Love...
_هدیه_ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 9630 نه اونجوری نخر برو چرم فروشیا وسیله هاتو بخر سرچ کنی اسمشون میاد چی باید بگیری باشهممنونم😚 Dance me to the end of Love...
سانگل عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 1545 خرده ریز زیاد داره چرم دوزیمثل انواع زیپ و گیره و ...که بهشون یراق الات گفته میشهبا خرید کل این وسایل حدود200هزار خرجش میشه به شیوه خودت زندگی کن اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنند
_هدیه_ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 9630 خرده ریز زیاد داره چرم دوزی مثل انواع زیپ و گیره و ... که بهشون یراق الات گفته میشه با خرید کل ای ... اهانمیخوام از الگوهای خیلی ساده و اولیه که شروع کنم که دستم راه بیفتهبعد حرفه ای که شدم اون ریز خرده ها رو هم بگیرم😁 Dance me to the end of Love...
_هدیه_ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 9630 شیراز به به الانم که هوا عالی اونجا بهشت😍 Dance me to the end of Love...
سانگل عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 1545 اهان میخوام از الگوهای خیلی ساده و اولیه که شروع کنم که دستم راه بیفته بعد حرفه ای که شدم اون ریز ... موفق باشی عزیزمخیلی راحتهچندتا ویدئو هم از اینستا ببین بهتر یاد میگیری به شیوه خودت زندگی کن اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنند
_هدیه_ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 9630 موفق باشی عزیزم خیلی راحته چندتا ویدئو هم از اینستا ببین بهتر یاد میگیری مرسی گلمباشه حتما می بینم Dance me to the end of Love...
banooooooooo عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 3734 سلام عزیز .خوبین ؟منم میخوام چرم دوزی یاد بگیرمولی هیچی نمیدونم ازش میخوام از نت یاد بگیرم به نظرتون میتونم ؟؟وسایل مورد نیاز اولیه چیا هستن ،؟
_هدیه_ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 9630 سلام عزیز .خوبین ؟ منم میخوام چرم دوزی یاد بگیرم ولی هیچی نمیدونم ازش میخوام از نت یاد بگیر ... اره میشه عزیزمالبته من ادامه ندادماگه برید مغازههای مخصوص چرم بهتون میگن، ولی معمولا سمبه، مداد مخصوص، نخ و سوزن، چرم مصنوعی یا طبیعی لوازم اولیه ش هستچیزای دیگه هم هست بسته به نوع کار و چیزای تزیینی که توش به کار میخوای ببری Dance me to the end of Love...
banooooooooo عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 3734 اره میشه عزیزم البته من ادامه ندادم اگه برید مغازههای مخصوص چرم بهتون میگن، ولی معمولا سمبه، مداد ... ممنون دوست عزیزم .
بانوی_سرباز عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 875 اره میشه عزیزم البته من ادامه ندادم اگه برید مغازههای مخصوص چرم بهتون میگن، ولی معمولا سمبه، مداد ... سلام خانمی خوبین؟؟سوالی داشتم ازتونمیشه بپرسم چرا ادامه ندادین؟؟یعنی سخته؟؟ یا بازار کارش خوب نیس؟؟ممنون میشم اگه جواب بدین. چه مبارک است این غم 💔 که تو در دلم نهادی...
_هدیه_ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 9630 سلام خانمی خوبین؟؟ سوالی داشتم ازتون میشه بپرسم چرا ادامه ندادین؟؟ یعنی سخته؟؟ یا بازار کارش خوب ... عزیزم چون من خودم به صورت خودآموز کار میکردم برای همین ادامه ندادم، یعنی برنامه مشخص نداشتم Dance me to the end of Love...
_هدیه_ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 9630 عزیزم من آموزش میدم اگر خواستی در خدمتم 😊 ممنونم خانومی♥️ Dance me to the end of Love...