2777
2789

مثلا میگم مادرت فلان حرف را گفت میگه شاهد بیار یا میگه مدرک بیار این تصورات ذهنیت مادر من همچین حرفی نمیزنه توهم زدی.

مثلا میگم خواهرت نذاشت ما خونه مادرت تولد بگیریم میگه شاهد بیار مدرک بیار که اونها مستقیم به تو گفته باشن نیا. کسی مستقیم به تو نگفته نیا. حالا چی خواهرش به من گفته بود ما برای چی مراسم بگیریم مادرش بگیره خب مستقیم نگفته بود نیایید

واقعا موندم چیکار کنم؟ خسته شدم دیگه.

به مدت می خواستم فیلم بگیرم خواهر و مادرش همه میفهمیدن. یا صدا ضبط کنم دیدم نمیشهه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم اینطوریه

جاریم یه شکری خورده بود بهش گفتم باور نکرد گفت زنگ بهش بزن ببین خودش چی میگه

زنگ زدم به جاریم با کمال پررویی تایید کرد که اره من گفتم و خوب کردم و از این صحبتا

به شوهر گفتم بیا خودش هم میگه من گفتم ، اینقدر ساده ست برگشت کفت نه باید صداش رو ضبط میکردی و من اینطوری قبول ندارم ☹️

چه مراسمی بگیری خونشون؟بعد هم تنهایی نرو خونشون

قرار بود مراسم تولد دخترم را به دلایلی خونه اونها بگیریم. من و خواهرشوهرم دعوامون شد. مستقیم نگفتن نیا ولی کار به دعوا و توهین رسید.

بعد من گذشتم بعد سه ماه آشتی کردم

حالا مراسم یلدایی نوه دختریش را اونجا گرفتن چقدر بریز بپاش کردن چقدر کار کردن،منم ناراحت شدم گفتم دختر منم نوه اش بود برای دختره منم مراسم گرفت چی میشد. حالا شوهرم میگه اونها هیچ وقت نگفتن تو نیا ما مراسم نمیگیریم. راست هم میگه مستقیم نگفتن ولی در قالب فحش و ناسزا و توهین گفتن نمیگیریم.