2777
2789

31سالشه،متاهله،دوتا بچه داره،پرستاری میخونه یوقتایی باهم حرف میزنیم درباره شوهرامون ک متاسفانه جفتمون از زندگیهامون راضی نیستیم،شوهرش ادم نرمالی نیست،از زندگی سیره ،خلاصه رفته کلاس زبان انگلیسی یادگرفته کامل،دانشجو پرستاری هم هست،میگه میخواد طلاق بگیره و برا ارشد بره کره جنوبی!!!میخواد بره زبان کره ای یادبگیره،مصمم شده برا رفتن،من استرس گرفتم بهش گفتم بابا من شنیدم کره فقط فیلماش قشنگن زندگی تو اونجا خیلی سخته اگ کار گیر نیاری و نتونی زندگی کنی مجبوری برگردی ایران که اینجاهم زندگیت خراب کردی داغون میشی از حرف مردم تنهایی و...،اونجا ب چشم غریبه میبیننت،اخه امثال من و دوستم ک تو شهرستان بزرگ شدیم مثلا بریم مرکز استان گم میشیم🤣بعد میخواد بره کشور غریبه.فقط هم من خبردارم از هدفش،ب نظرتون خیلی رویایی فکر نمیکنه؟؟اخه من شنیدم اونجا پرستاری هم بورسیه نمیکنن بیشتر رشته های فنی مهندسی!

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

نه رویایی نیست

حالا کره هم نره المان و انگلیس راحت میتونه بره

ولی خب شاید شوهرش بچه هارو بهش نده

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه رویایی نیستحالا کره هم نره المان و انگلیس راحت میتونه برهولی خب شاید شوهرش بچه هارو بهش نده

میگه فقط کره!میدونی یه دخترخاله داره حس میکنم اون با دروغاش رو این تاثیر گذاشته،بچه هاروهم نمیخواد،میگم چطوردلت میاد بچه هاتو ول کنی بری😔

دختراي ما بخاطر ي مشتي فيلم و خواننده ب كره علاقه مند شدن

دخترخالش اسمش آتوساست22سالشه،بعد بابای اتوسا پزشکه،پارسال رفت کره زن و بچه شم باخودش برد،وقتی برگشتن بادوستم اومد خونه ما،بعد گفت اونجا تو کره رفتیم ی خیریه،ی بازیگر کره ای هم اومده بود هی نگام میکرد من محلش ندادم☹️☹️یکی نیست بگه کم دروغ بگو بازیگر 45ساله کره ای با کلی دوس دختر و...اومده جای عمومی نگاه ب دختر22ساله خارجی کرده !

حالا چرا کره پرستاری برای کشورای اروپایی خیلی خوب میپذیرن تو هم طلاق بگیر با هم برید

من لیسانس کشاورزی دارم ک بدرد نمیخوره،مهارت و زبان صفر،پول هم ندارم،بچه هامم دلم نمیاد ول کنم

میگه فقط کره!میدونی یه دخترخاله داره حس میکنم اون با دروغاش رو این تاثیر گذاشته،بچه هاروهم نمیخواد،م ...

وای عجب مادر بی احساسیه😐😐😐😐بچه هارو نمیخواد! عجب بابا

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید