2777
2789
عنوان

چجوری بعضیا اینقد شادن

187 بازدید | 14 پست

بعضی از آدما هستن که واقعا شادن حتی هیچی ندارن ولی خیلی حالشون خوبه ولی چرا منی که خدا همه جوره هوامو داره نمیتونم شاد باشم حالم اصلا خوب نمیشه هرچقدر برای حال خوب تلاش میکنم بدتر میشم نا امیدتر میشم

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم میتونی تغییر بدی

باید روی نقاط مثبت زندگیت تمرکز کنی

تا اون هارو ببینی

پس من پاس میدم به خودشون و میگم این ها افکار شماست نه واقعیت من😂😂میتونید بگید بدون اینکه من ناراحت شم😊☺️افکار تو افکار توعه افکار من افکار من.. من مستقل از تو میتونم فکر کنم باورها و ارزش های متفاوتی دارم انتقاد تو از شخصیت و رفتار من چیزیو تغییر نمیده چون من اصلا قرار نیست عمل کنم بهش واکنشی نشون بدم میزارم انتقاد کنی راحت باشی ولی من عبور میکنم و اون که خودم میدونم درسته درونی سازی میکنم😉😉😉حالا بگو و ببین چطور با نفس عمیق و ارامش و بی تفاوتی رد میشم مبزارم پای قضاوت گری تو انسان سالم قضاوت و پرخاشگری نداره اگر قرار بر قضاوت باشه خداوند تنها قضاوت کننده هست.. و ازونجایی که تو عقل و اگاهی منو نداری پس انتقاد پذیرفته نیست بی تفاوت هستم 🤕

چون اون چیزی که داری راضیت نمیکنه و ی سطح بالاتر میخوای

ولی من همه چی برام سطحی و مسخره و پوچ به نظر میرسه حتی اعتقاداتم نتونستن کمک کنن

بنظرم میتونی تغییر بدیباید روی نقاط مثبت زندگیت تمرکز کنی تا اون هارو ببینی

نقاط مثبت هست ولی به چشمم نمیان میگم بود و نبودنشون چه فرقی به حالم میکنه وقتی حالم خوب نمیشه باشون

ولی من همه چی برام سطحی و مسخره و پوچ به نظر میرسه حتی اعتقاداتم نتونستن کمک کنن

چند سالته؟

پوچ گرایی؟

یا افسردگی داری یا حس بعد از افسردگیه

بابام به عمه ام که دو تا پسر داره گفت : ایشالا خدا بهت عروس خوب بده بدونی دختر داشتن چه نعمتیه ❣️ روحت شاد 🤍

چند سالته؟ پوچ گرایی؟ یا افسردگی داری یا حس بعد از افسردگیه

19 سالمه نمیدونم من از بچگی اینجوری بودم هرچی بزرگتر میشم حس میکنم بدتر میشه تنها خدا و اهل بیت حالمو بهتر میکنن که اونم اونا بعضی وقتا نمیزارن حسشون کنم

جوابت تو سوالته ... چون خدا همه جوره هواتو داره ... اگه یکی یکی داشته هایی که براشون هیچ تلاشی نکردی و خدا بهت لطف کرده رو از دست بدی ... قدر نعمت میفهمی ... الان بی دردی برات راضی کننده نیست و دلتو زده ... ادمی تا نعمتیو از دست نده ارزششو نمیدونه

نقاط مثبت هست ولی به چشمم نمیان میگم بود و نبودنشون چه فرقی به حالم میکنه وقتی حالم خوب نمیشه باشون

ذهنت به منفی ها عادت کرده

یه مدت بگرد ببین چه چیزهایی خوبی داری تو زندگیت حتی یک دست و پای سالم و..

مثلا نفس میکشی

میتونی فیلم بینی مجازی بیای

غذایی برای خوردن داری

جای گرم داری خیلیا ندارن

پس من پاس میدم به خودشون و میگم این ها افکار شماست نه واقعیت من😂😂میتونید بگید بدون اینکه من ناراحت شم😊☺️افکار تو افکار توعه افکار من افکار من.. من مستقل از تو میتونم فکر کنم باورها و ارزش های متفاوتی دارم انتقاد تو از شخصیت و رفتار من چیزیو تغییر نمیده چون من اصلا قرار نیست عمل کنم بهش واکنشی نشون بدم میزارم انتقاد کنی راحت باشی ولی من عبور میکنم و اون که خودم میدونم درسته درونی سازی میکنم😉😉😉حالا بگو و ببین چطور با نفس عمیق و ارامش و بی تفاوتی رد میشم مبزارم پای قضاوت گری تو انسان سالم قضاوت و پرخاشگری نداره اگر قرار بر قضاوت باشه خداوند تنها قضاوت کننده هست.. و ازونجایی که تو عقل و اگاهی منو نداری پس انتقاد پذیرفته نیست بی تفاوت هستم 🤕

جوابت تو سوالته ... چون خدا همه جوره هواتو داره ... اگه یکی یکی داشته هایی که براشون هیچ تلاشی نکردی ...

من تو این سن کم درد نکشیدم ولی لابلای این دردها هیچوقت حس نکردم خدا تنهام گذاشته ولی اینم دگیه حالم خوب نمیکنه نمیدونم چه بلایی داره سرم میاد همه ترس از اینه که اعتقاداتم از دست بدم

عزیزم ربطی به داشتنو نداشتن نیست .باید حرکت کنی

من خودم تو زندگیم چیزی کم ندارم ولی اگه فعالیت نکنم مثل ی جنازه میوفتم تو خونه و اصلا دلم نمیخاد کسیو ببینم حتی بدنم توانایی بلند شدن و غذا خوردنو نداره .

بخاطر همین برنامه پیاده روی گذاشتم برا خودم هفته ای یک روز

سه روزشم میرم ورزش .ی روزشم میرم استخر

حالم عالیه و از زندگی راضیم

ذهنت به منفی ها عادت کردهیه مدت بگرد ببین چه چیزهایی خوبی داری تو زندگیت حتی یک دست و پای سالم و.. م ...

اینارو هم امتحان کردم جواب نمیده

اینارو هم امتحان کردم جواب نمیده

عزیزم فک کنم افسردگی داری 🤔

از چیزی شاد نمیشی؟

بابام به عمه ام که دو تا پسر داره گفت : ایشالا خدا بهت عروس خوب بده بدونی دختر داشتن چه نعمتیه ❣️ روحت شاد 🤍