2777
2789
عنوان

شب آرزوها

173 بازدید | 15 پست

خاستم آرزو کنم ولی واقعا آرزویی ندارم دلم مرده

از عشقم که جدا شدم امکان برگشتمون دیگ نیس دیگ امیدی ندارم حسم رفته

بچم پرنده ی عزیزم عشق دلمم چن روز پیش افتاد مرد بعد کلی سال دارم دق میکنم

هیچ آرزویی ندارم هیچ امیدی ندارم حتی دیگ آرزوی مردن هم نمیکنم مث همیشه 💔

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

میگن اگه کسی هیچ آرزویی نداره یعنی نزدیکای مرگشه ولی دور از جون تو عمرت طولانی و دلخوشیات زیاد

اتمام حجت..، سفر کردم از این دیار هر چه صبر کردم نگاهتو ندیدم خیلی گشتم که تورا ببینم بین تمام مردمان این دیار فقط به دنبال تو دویدم حالا که تو رو دیدم ردم زدی چون بهتر از من دیدی تمام داشتههامو دادم حالا تو جنونم را نشانه گرفتی حالا که رفتی دیگر چیزی برای از دست دادن ندارم باشه تو خوش باش و همه جا از بی وفایی من بخون شاید به یه با وفایی برخوردی و ترو با زندگی اشنا کرد 💛

میگن اگه کسی هیچ آرزویی نداره یعنی نزدیکای مرگشه ولی دور از جون تو عمرت طولانی و دلخوشیات زیاد

کاش زودتر بمیرم برم پیش بچه عزیزم

هیچوقت روزی خوبی نداشتم نشد از ته دل بخندم یا آرزوم براورده شه یا کسی دوسم داشته باشه یا اتفاق قشنگی برام بیفته مث بقیه آدما همون اکسیژن حروم نکنم بهتره

کاش زودتر بمیرم برم پیش بچه عزیزمهیچوقت روزی خوبی نداشتم نشد از ته دل بخندم یا آرزوم براورده شه یا ک ...

ناراحت نباش حالا جایی که آرزوی بد کنی،آرزوی خوب کن مثلا بگو خدا دلخوشیامو زیادتر کنه بتونم زندگی کنم و شاد باشم پرنده رو هم میتونی یکی دیگه بگیری

اتمام حجت..، سفر کردم از این دیار هر چه صبر کردم نگاهتو ندیدم خیلی گشتم که تورا ببینم بین تمام مردمان این دیار فقط به دنبال تو دویدم حالا که تو رو دیدم ردم زدی چون بهتر از من دیدی تمام داشتههامو دادم حالا تو جنونم را نشانه گرفتی حالا که رفتی دیگر چیزی برای از دست دادن ندارم باشه تو خوش باش و همه جا از بی وفایی من بخون شاید به یه با وفایی برخوردی و ترو با زندگی اشنا کرد 💛

چقدر تلخ😭🥲من که عشقم زنده ست بخاطر هیچ و پوچ و خریت خودم رفت کلی دعا کردم و اثر نکرد کاش معجزه در ...

منم خیلی دعا کردم برگشت ولی باز رفت میتونی دعا کنی و برگرده ولی نمیتونی کسی که احساس نداره رو با هیچ دعا و طلسمی نگه داری

بزرگترین دعا و آرزوی من اینه که:

امسال همه با هم ظهور امام زمان رو جشن بگیریم!

و همه بریم خدمت امام زمان

مستقیم از امام درس بندگی خدا و چگونگی به دست اوردن همه خوبیها و فضیلتهای اخلاقی

و رسیدن به سعادت دنیا و آخرت رو یاد بگیریم.

بریم با مهربانترین فرد عالم

غم فراق و هجران رو مستقیم در میون بذاریم

و مورد مهر و محبت بی واسطه امام زمان قرار بگیریم

و بعد از سالها غم و ترس و اضطراب و نگرانی،

به آرامش واقعی و خیر و عافیت دنیا و آخرت در خدمت امام برسیم.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکس نوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنين عليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.