2777
2789
عنوان

حق با شوهرم بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش واسه نذریامون ازبقیع مایه نزاریم . خودمم همینم تو یه لول دیگه خدایاکمک کن کسیواذیت نکنم

انقدر از شوهرم دلخورم فقط به خاطر بچه هام و دل پدر مادرم هست ازش جدا نمیشم اون سری به خاطر یه موضوع چرت به پدر خودم و پدر خودش پیام داد که میخوام زنمو طلاق بدم

انقدر از شوهرم دلخورم فقط به خاطر بچه هام و دل پدر مادرم هست ازش جدا نمیشم اون سری به خاطر یه موضوع ...

این باعث شد خواهرش که منو چنگ انداخت و پدرش گفت بهم حتما یه کاری کردی شوهرت ازت خسته شد میخواد طلاقت بده این بیشعور با خواهرش رفیق تر شد امشب که این حرف رو زد حالم ازش بهم میخوره

مادرشوهرت یا پدرشوهرت مردن ؟ شاید خونه شما شیک بوده گفته ابرو داری کنیم

نه زنده ان مادرشوهرم تنبله فقط میخواد عروساش رو کار بزنه از شهرستان پا شد اومد اینجا خانم عقد کنه دو تا بچه طلاق گرفت رفت جای دیگه چیشی شوهرش تو دعوا گفت من تو رو نمیخوام انگار برادراش فرشته ان

خیلی غده و مغرور و حرف حرف خودشه یه کم برام ارزش قائل نیست

اخه میگفتی مرد عاقل یک درصد تو شهر غریب بلایی سر من بیارن باید چیکار کنم؟

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🧸💙

خیلی شوهر سمی داری شما تاپیک های قبلیتو خوندم اینو باید یجوری بترسونی که انقد تحقیرت نکنه

دقیقا حس میکنم اصلا منو نمیخواد مجبوری داره تحملم میکنه ترس از دست دادنم رو نداره

دقیقا حس میکنم اصلا منو نمیخواد مجبوری داره تحملم میکنه ترس از دست دادنم رو نداره

الان بهم پیام میده امشب شب آرزو هست آرزومه نشمو برات بیارن اصلا جوابشم ندادم بره گمشه آشغال منو برای رفع نیاز خودشو و حمالی خونوادش میخواد