2777
2789
عنوان

عاشق یه پسر شدم ولی پسره زید داره

82 بازدید | 11 پست

سلام من ۱۹ سالمه و برای اولین بار از یه پسر خوشم اومده و اون پسر ۲۶ سالشه و دوست بچگیمه هر شب خوابشو میبینم و وقتی بهش فکر میکنم قلبم تند تر می نه واقعا هم خیلی پسر مهربون و خیر خواهیه و جالب اینجاست که فکر میکردم پسره هم از من خوشش میاد ولی چند روز پیش که اسپری نارگیل زده بودم وقتی باهم داشتیم حرف میزدیم لبخند زد گفت بوی زیدمو میدی و برام داشت تعریف میکرد از اون دختره نمیدونم چرا چند شبه که دارم بدون دلیل یهو گریه میکنم و چشمام پر اشک میشه و هر بار هم باهم حرف میزنیم یهو بغضم میگیره و یه بار فهمید نشست پیشم و گفت نمیدونم چی شدی ولی امیدوارم حالت بهتر شه و من نمیخواستم بفهمه دوستش دارم بخاطر همین گفتم مشکلات خانوادگی دارم و اینا و خب واقعا ناراحتم چون هر بار که اسمش هم میاد همه ی درد هام فراموش میشن و هر بار ازش کمک خواستم کمکم کرد و الان دیگه هیچ امیدی ندارم و دوست دارم مثل قبل بهش حسی نداشته باشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای یادمه با همسرم دوست بودیم تو کلاسشون تو دانشگاه ی دختره دوسش داشت میدونست رل داره آخه هم تو اینستا هم تا اول اسممو زده بود باز بهش پیام داد جوری شستم گذاشتمش کنار از صدمتری شوهرم میدید راهشو عوض میکرد

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
2790
2778
2791
2779
2792