2777
2789
عنوان

تجربه کار با موسسه زبان

13 بازدید | 1 پست

سلام من یه موسسه زبانی مصاحبه کاری رفتم برای اینکه تدریس کنم. گفتن باید بیای دوره ما رو شرکت کنی که بهت آموزش بدیم نحوه تدریس رو، مدرک هم میدیم و فلان. شش میلیون هم پولشو دادم. بعد حالا هنوز کلاس تموم نشده ولی بهشون دمو دادم و درجا هم قرارداد دادن امضا کردم. بعد دیروز اولین جلسه هر دو تا کلاسم بود (یه شعبه دیگه فرستادنم واسه تدریس). واقعا فضای مسمومی بود و اصلا با من لج افتاد از اول سوپروایزر.

من زبانم فوله، رشته دانشگاهمم مدیریت بوده، دقیقا میدونم که این خانم سوپروایزر نه زبان بلده نه مدیریت.

خلاصه، امروز به شعبه ای که منو به این یکی شعبه سمی معرفی کردن اطلاع دادم که نمیخوام همکاریم رو باهاشون ادامه بدم.

گفتن تعهد داری. اصلا نمیشه یه جلسه رفتی بگی من دیگه نمیرم. سو تفاهم پیش اومده بینتون حل میشه.

هر چی من میگم نمیخوام، این میگه کلا همچین چیزی نمیشه. منو نصیحت میکنه که قرار نیست تو زندگی مشکلی پیش میاد جا بزنی، باید حلش کنی.

میخوام از کسایی که سابقه کار با آموزشگاهای زبان رو دارن بپرسم که میشه همچین کاریو بکنن با من؟ چون یه قرارداد مسخره امضا کردم، بدون اینکه بدونم با چه آدمایی طرفم، دیگه نمیتونم پا پس بکشم؟

هی میگن تعهد داری، سو تفاهم شده، ما صحبت میکنیم کمتر روت فشار باشه.

نمیدونم چیکار کنم.

میگن چون جلسه اول کلاسا رو رفتی باید ادامه بدی.

من قبلا تو محیط سمی کار کردم. میدونم چقدر آسیب زننده است. واقعا بد تو هچل افتادم.

طوری تهدید و بدرفتاری و توهین کردن و منو گوشه رینگ انداختن که واقعا انرژی ای برای تدریس نداشتم اصلا.

ممنون میشم راهنماییم کنین.

شنبه میشه جلسه دوم کلاسهام. نمیدونم چیکار کنم.