2777
2789
عنوان

آیا دستیار دندانپزشک خوبه

109 بازدید | 10 پست

سلام دوستان لطفاً جواب بدید من قراره برم دورههای دستیار دندانپزشک بگذرونم

اما قبلش میخواستم بپرسم

آیا این شغل سخته؟یا نه ارزش اینو داره که وارد این کار بشی درآمدش خوبه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درامدشو نمیدونم.ولی سخت نیست.چرا انقد دنبال کار راحتین.یکم سختی بد نیستا.یه چند سال کار کنید سابقه داشته باشید کم کم پیشرفت میکنید

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

بستگی به خودتون داره

پسردایی من یه دستیار داشت انقدر اون اقا فعال و باهوش بود که الان 77 ساله پیشش کار میکنه و حقوقش هم بالای 30 هست

و خیلی از کارارو برای بیمار ایشون انجام میده مثل عصب کشی و ....

درامدشو نمیدونم.ولی سخت نیست.چرا انقد دنبال کار راحتین.یکم سختی بد نیستا.یه چند سال کار کنید سابقه د ...

دنبال کار راحت نیستم قبلاًم کار کردم سابقه دارم چون نظر چند نفرو پرسیده بودم میگفتن شغلی هستش که سرپایی زیاد داره بعد باید خیلی سریع باشی

درامدشو نمیدونم.ولی سخت نیست.چرا انقد دنبال کار راحتین.یکم سختی بد نیستا.یه چند سال کار کنید سابقه د ...

عزیزم من تو کارخونه کار میکنم میدونی ۱۵ساعت سرپا یعنی چی؟میدونی ۵صبح تا شب کار کردن یعنی چی نه از کجا بدونیم پشت تلفن حرف زدن راحته میدونی کارتون سنگین جا بجا کردن یعنی چی چون دانشجوم نمیتونم برسونم همزمان و کمرم آسیب دیده

عزیزم من تو کارخونه کار میکنم میدونی ۱۵ساعت سرپا یعنی چی؟میدونی ۵صبح تا شب کار کردن یعنی چی نه از کج ...

دختر خوب اخه خودت گفتی راحت باشه.من تو معدن کار کردم اینجا گفتم.سر پا که هیچی توزمستون سرد توتابستون گرم باید برم تو تونل.تو تپه.ساعتای طولانی .من بعد همسرم میرسیدم خونه و همونجا روزمین نمیفهمیدم کی خوابیدم .ادگ بی درکی نیستم.

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

دختر خوب اخه خودت گفتی راحت باشه.من تو معدن کار کردم اینجا گفتم.سر پا که هیچی توزمستون سرد توتابستو ...

ولی حرف هاتون باعث شد اینجور قضاوت کنم موفق باشید سلامت باشید بدن هرکس شرایط بدنیش متفاوت هست چون تو معدن کار کردید دلیل نمیشه همه مثل شما باشن منم تو هوا گرم سرد کارخونه رفتم تو سرما تو سالن خامه که از سرما یخ میکنی ولی کلی چیزها دیگه هیچ وقت دنبال لقمه آماده نبودم شماهم سعی کن ندیده نشناخت حرف نزنی گفتی چرا دنبال کار راحتی همش ادم خوب نا راحت میشه یعنی چی