woundedswan مدیر استارتر عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 609 عنوان مزوتراپی 48 بازدید | 6 پست کسی اینجا مزوتراپی انجام داده ؟ خودش یا اطرافیانش روش امنی هس ؟من فوبیای سوزن دارم خصوصا تصور تزریقش به سر خیلی میترسونه منو نگران عفونت و عوارضم 1404/10/04 | 19:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lumora عضویت: 1404/08/17 تعداد پست: 9959 داداشم انجام دادهپیش پزشک برو عفونت نمیکنی تمیزهولی خب درد داره دیگه ممکنه که خدا ما رو از نصف آدمایی که فکر میکنن دارن کار خدا رو انجام میدن، نجات بده!؟ (دین وینچستر؛ سوپرنچرال)
woundedswan مدیر استارتر عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 609 داداشم انجام دادهپیش پزشک برو عفونت نمیکنی تمیزهولی خب درد داره دیگه ایوایقابل تحمل نیس دردش ؟بی حسی ای چیزی نمیزنن؟
lumora عضویت: 1404/08/17 تعداد پست: 9959 ایوایقابل تحمل نیس دردش ؟بی حسی ای چیزی نمیزنن؟ نه بی حسی نمیزنننمیدونم ولی خب داداش من که تحمل میکرد ولی درد داشت ممکنه که خدا ما رو از نصف آدمایی که فکر میکنن دارن کار خدا رو انجام میدن، نجات بده!؟ (دین وینچستر؛ سوپرنچرال)
woundedswan مدیر استارتر عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 609 داداشم انجام دادهپیش پزشک برو عفونت نمیکنی تمیزهولی خب درد داره دیگه راستی جواب داده واسشون ؟ رویش مجدد داد؟
lumora عضویت: 1404/08/17 تعداد پست: 9959 راستی جواب داده واسشون ؟ رویش مجدد داد؟ چند جلسه ای رفت ولی خیلی کارای دیگه هم میکردانواع روغن ها و قرصویکم بهتر شد ولی بازم راضی نبود ریزش داشت هنوز ممکنه که خدا ما رو از نصف آدمایی که فکر میکنن دارن کار خدا رو انجام میدن، نجات بده!؟ (دین وینچستر؛ سوپرنچرال)
woundedswan مدیر استارتر عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 609 چند جلسه ای رفت ولی خیلی کارای دیگه هم میکردانواع روغن ها و قرصویکم بهتر شد ولی بازم راضی نبود ریزش ... مرسی یییی