2777
2789
بفرمایید

سلام

جلسه الزام به تمکین همه چی به نفع شوهرم پیش رفت

پزشک قانون هم گفت اختلال نداره و ضعف در مهارت زندگی داره رای اول هم به نفع من صادر شد

پیام تهدید به قتل و توهین هم فرستاده بود برده بودم

به زوج نوشتن بره زوج درمان من شوهرم خیانت کرده و برام سخته ادامه دادن زندگی وکیل شوهرم به دفاع از اون گفت باید زوجه هم همکاری کنه منم گفتم باشه اما گفتم من امنیت ندارم شوهرم با من نمی خواد زندگی کنه و الکی الزام میزنه که منو محکوم کنه استناد کنین به پیام ها

و چون گفتم خیانت کرده شوهرم گفت ثابت کن و منم گفتم مدرک ندارم فقط شماره دارم قاضی هم شماره ها رو گرفت منم گفتم از سال ۱۴۰۱و۱۴۰۲بگیرن چون از سال ۱۴۰۳نبودم و شاهد رابطه تلفنی نبودم دیگه

الان چرا پرینت رو قبول کرد بگیره امکان پرینت از اون سال ها هست؟؟

خب چرا تهدیداشو به عنوان مدرک سند نمیگیرن

البته قاضی حرف وکیل رو قبول دار نمیشد طی دفاعیات همش ازش سوال می کرد و در آخر گفت جواب من رو درست ندادی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلامجلسه الزام به تمکین همه چی به نفع شوهرم پیش رفت پزشک قانون هم گفت اختلال نداره و ضعف در مهارت زن ...

پرینت جز امارات هست و دادگاه میتونه با استناد به اون رای بده اما اینکه سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ قابل استعلام هست یا نه باید از ارگان مربوطه کسب اطلاع کنید تا جایی که میدونم کماکان قابل استعلام هست

در خصوص تهدید بستگی به دلایل شما داره شاید دلایل قوی ارائه ندادید

بطور کلی باید پرونده تون بررسی بشه

پرینت جز امارات هست و دادگاه میتونه با استناد به اون رای بده اما اینکه سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ قابل استعلام ...

پرینت پیام های تهدیدش رو بردم

شایدم سال ۱۴۰۳و۱۴۰۴هم در ارتباط بودن چون مطمئن نبودم مانور نکردم رو این سال ها

بعد الان فهمیدم که میگن اگه بره سیمکارت رو بنام کسی بزنه کل سابقه حذف میشه درسته؟؟

آخه تهدیداش حضوری هست حتی توی دادگاه بهم میگه اما خب من میگم میگه نه دروغه