2777
2789
عنوان

بچه ها به کمکتون نیاز دارم

30 بازدید | 2 پست

بچه ها اینا خاطرات10سال پیش منه من احساس میکنم شوخیای داداشم منظور دار هست مثلا وقتی بچه بودم تازه سینه در اومده بودم چندین بار بود توی دعوا سینه منو گرفت و فشار داد یه سری مامانمم دید من میدونم داداشم از راهنمایی فیلمای ... میدید و احساس میکنم اینقد دیده میخواست یه جاهایی روی من انجام بده مثلا توی فیلما دست و پای زنه رو میبندن یا گردنشو فشار میدن بوده توی بچگی سر دعوا یا شوخیی چندین بار باز این دست پای منو با شال میبست و میخندیدا یا مثلا همین اواخر گردن منو میگرفت من الان داشتم برای مامانم اینارو تعریف میکردم ولی اون همشو میگفت نه شوخی کرده ناکمکی بوده همش انکار انکار خب شوخی نکن وقتی دختر گنده ای شدی شماهاهم همین حسو دارین یا من بدبین شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سخت نگیر بنظرم شوخی کرده خودت اشتباه فکر میکنی

تو که مردی میپرسم هم جنستو میشناسی بنظرت چیز مهمی نیست؟ منظوری نداشته بنظرت؟ یا از قصد کرده چمیدونم شاید بع خاطر فیلماست نظرت چیه فقط شوخی بوده؟