2777
2789
عنوان

نظرتون راجب تغییر رشته ام چیه❓🙂

81 بازدید | 8 پست

بچه ها من علوم آزمایشگاهی روزانه میخونم واسه کنکور میخوام انصراف بدم.

میگم اگه پزشکی قبول شدم چه بهتر اگه قبول نشدم، مهندسی کامپیوتر تبریز آزاد بخونم کنارش هم برنامه نویسی یاد بگیرم. اونوقت هم درآمدش و هم پرستیژش بالاست. به برنامه نویسی هم علاقه دارم.

به نظرتون معقولانه هس؟

پیراپزشکی کارمندیه و حوصله ادامه تحصیل ندارم امکان پیشرفتش هم راحت نیس.

La

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حیفه اگه می خوای دوباره کنکور بدی همه تلاشت رو بذار پزشکی بیاری

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

سه ساله پشتم موندم ذهنم خسته هسدیگه نمیکشم ۷ سال بخونم از درس و حفظیات خسته شدم

ببخشید من یازدهمم شما این 3 سال خیلی خوندی و نشد؟

خب پس یا رشته خودت بمون یا کامپیوتر بخون

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

نظرتون آیا این تصمیم عاقلانه است یا نه؟

راستش بنظر من نه زیاد..روزانه هیچوقت با آزاد قابل مقایسه نیس..نمیدونم محیط آزاد رو دیدی یا نه، نه اغلب استادا زیاد مایه میذارن چون میگن اینا دانشجو پولین، نه اکثر دانشجوها دنبال یادگیری اند چون معتقدن پول دادن پس باید پاس شن...

ولی پای آینده ات وسطه خودت با شرایط خودت ببین چی برات خوبه..اینطور نباشه که ۱۰سال دیگه بگی چه اشتباهی کردم شانسم رو واسه پزشکی امتحان نکردم