2777
2789
عنوان

اسممو دوست ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 27 پست
من قبلا میگفتم اسمم قشنگ نیستاما چند ساله احساس میکنم بهترین اسمی هست که میتونم داشته باشم

امیدوارم منم بتونم

به بعضی آدما هم باید گفت: این زبونی که خدا بهت داده تزئینی نیستاا...داده که اونجایی که باید حرف بزنی،بزنی...منتهی سعی دارن با تعقیر دادن رفتارشون به طرف حالی کنن که ازش ناراحتن...با این منطق که خودش باید بفهمه!!

بگو همون فاطمه سادات صدات کنن

قشنگتره

اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ صَبْرَ الشَّاكِرِينَ لَكَ❤️ یعنی خدایا از تو صبوری شاکرانت را می‌خوام.... 😍همینقدر قشنگ🌱 اگر امضای من را می‌خونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💙❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که خیلی دوسش دارم

اسم شما چیه

به بعضی آدما هم باید گفت: این زبونی که خدا بهت داده تزئینی نیستاا...داده که اونجایی که باید حرف بزنی،بزنی...منتهی سعی دارن با تعقیر دادن رفتارشون به طرف حالی کنن که ازش ناراحتن...با این منطق که خودش باید بفهمه!!
عوض کن

نمیشه..

اسم امام رو عوض نمیکنن

_INTJ 🟥عضو جدید نیستم کاربری چهارمم هست. 🟧جامعه تا حدی پیش خواهد رفت که به اجبار افراد باهوش راه از فکر کردن منع میکنند تا افراده نادان آزرده خاطر نشوند. 🟨افراد ارزشی به هیچ عنوان روی من ریپ نزنند و در تاپیک هام شرکت نکنند. 🟩حامی سرسخت حیوانات و طبیعت هستم. 🟦ممکنه بعضی وقت ها کمی رک باشم ولی تا بهم بی احترامی نشه هرگز بی احترامی نمیکنم. 🟪پرورده کورد هستم. #هر_بژی_کورد

هردو رو دوست ندارم

بهت حق میدم دوست نداشته باشی

_INTJ 🟥عضو جدید نیستم کاربری چهارمم هست. 🟧جامعه تا حدی پیش خواهد رفت که به اجبار افراد باهوش راه از فکر کردن منع میکنند تا افراده نادان آزرده خاطر نشوند. 🟨افراد ارزشی به هیچ عنوان روی من ریپ نزنند و در تاپیک هام شرکت نکنند. 🟩حامی سرسخت حیوانات و طبیعت هستم. 🟦ممکنه بعضی وقت ها کمی رک باشم ولی تا بهم بی احترامی نشه هرگز بی احترامی نمیکنم. 🟪پرورده کورد هستم. #هر_بژی_کورد

اینکه اسمت رو دوس نداری شاید علتهای مختلفی داره

توی اینستا یا یوتیوب اگه یه زن مستقل پولدار رو ببینی آیا لایکش میکنی؟

یا یه زن قوی که در کنار مادری کردن توی تمام ابعاد اجتماعی حضور پر رنگی داره و افراد زیادی واسش کار میکنند یا ازش حساب میبرند؟

دوس نداری یه چرخی توی زندگیش بزنی یا الگوی خودت قرارش بدی؟

اسمت مال بزرگترین و مستقل ترین و پر افتخارترین زن عالمه

تصورش هم آدم رو به وجد میاره

من دوقلوهام هر دوتاش دختر هستن و اسمشون زهرا و فاطمه گذاشتم

از بس این دوتا اسم زیبا هستند و هیچ وقت از مد نمی افتن چون یه اصالت عجیبی پشت این اسم هست