2777
2789
عنوان

دختر شوهرم بهم پیام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 9598 بازدید | 166 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سخت نبود بارداری تو ۳۷ سالگی؟ منم قصد دارم اگه بشه ۳۷ ۳۸ باردار شم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

متوجهه نشدم

سختیش میگم، نسبت به اولی چه سختیایی داشت؟ منم یه دختر ۹ ساله دارم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

جواب بده چرا ندی؟ سوال پرسیده خب بیخیال..

_INTJ 🟥عضو جدید نیستم کاربری چهارمم هست. 🟧جامعه تا حدی پیش خواهد رفت که به اجبار افراد باهوش راه از فکر کردن منع میکنند تا افراده نادان آزرده خاطر نشوند. 🟨افراد ارزشی به هیچ عنوان روی من ریپ نزنند و در تاپیک هام شرکت نکنند. 🟩حامی سرسخت حیوانات و طبیعت هستم. 🟦ممکنه بعضی وقت ها کمی رک باشم ولی تا بهم بی احترامی نشه هرگز بی احترامی نمیکنم. 🟪پرورده کورد هستم. #هر_بژی_کورد

چرا همه مینالن

خدا کنه دختر شوهرم بزرگ شدبامن دشمن نشه😵

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به امید رویای بوسیدنت.... به عشق تو چشمامو خواب میکنم...🤰👩🍼دختر بهاری من هر روز داریم به روز دیدارمون نزدیک تر میشیم😍😍

منم یه دختر ۱۰ ساله از همسر سابقم دارم خوب سخته سنم رفته بالا نمیکشم واقعا

وای فک کنم بی خیالش شم☹