2777
2789
عنوان

یعنی یه نفر دیگه جای من مرده😐

200 بازدید | 20 پست

من چن وقت پیش ،(تاریخ دقیقش توی تاپیک قبلیم هست)میخواستم با باز گذاشتن شیرگاز خودکشی کنم،یعنی واقعا تصمیم قطعی داشتم اما منصرف شدم،تو همون تایم ،شاید چند روز بعدش یه دختر تو شهرمون هم سن و سال من بود و هم اسم من ،فامیلیشم مثل من بود😮میخاسته بخاری رو روشن کنه بخاطر نشتی گاز خونه اشون منفجر میشه میره تو کما،الان دختره چند روزه فوت شده ،نکنه قرار بود من خودکشی کنم بمیرم ولی چون منصرف شدم یکی که هم اسم و فامیلی من بوده ،تازه عقد کرده بود بجای من مرد؟🥺

INTP(منطق دان)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بجای تو نمرد

ولی تو عبرت بگیر

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

عزیزم جنسای جدید هم قاطی دارن هم خطرناکن دیگه مصرف نکن

🤣

جنس جدید تریاک کوپنی اومده گرمی ۶۰۰ اینا به بالا هم هس میخری؟ فقط فعلا به خوزستان کوردستان لرستان وارد شده

کدوم شهری بفرستیم برات

خب من کاربری سوم ارمیتا su و ۲ تکاور لرستان هستم به دلیل تعلیقی  های زیاد کاربری هام این یکی کاربریم رو زدم

چه مسخره چه ربطی داره

آخه تو همون تایم واقعا میخواستم خودمو بکشم اتفاقا با خودم گفتم ،مثلا اسم من آریانا محمدیه،با خودم گفتم خودمو بکشم تو تمامی اخبار شهرمون پخش میشه اریانا محمدی بخاطر گاز فوت شد. ،و الان واقعا همین خبرو تو پیج خبری دیدم🥺😭

INTP(منطق دان)

نه بجای تو نمردولی تو عبرت بگیر

دقیقا تو تصوراتم بود اسم و فامیلیمو تو خبرا پخش میکنن که بخاطر گاز گرفتگی مرده،الانم واقعا تو خبرا هست اسمو فامیلی منو داره دختره هم شهریمونه و بخاطر گاز مرد

INTP(منطق دان)

نوش جان خودتون که آمارشو دارید😁

نه این دیگه اصله ی نفر از سمت افغانستان اومده اینو درست کرده طرفای خوزستان

خب من کاربری سوم ارمیتا su و ۲ تکاور لرستان هستم به دلیل تعلیقی  های زیاد کاربری هام این یکی کاربریم رو زدم

من واقعا تصمیم به خودکشی داشتم تمام جزئیاتشو آماده کرده بودم

به سلامتی

ی یاعلی بگو برو خودتو دار بزن

به سلامتیی یاعلی بگو برو خودتو دار بزن

دار زدن نه با گاز خودکشی😂بعدش گفتم شوهرم اسکوله دروباز میزاره برقو روشن میکنه خونه منجر میشه منصرف شدم،اون دختر بیچاره که هم اسمم بود خونه نشتی گاز داشت برقو روشن کرد خونه ترکید،یعنی اسم و فامیلی خودمو تو پیج خبری دیدم که بخاطر گاز مرده تا چن دقیقه کپ کردم

INTP(منطق دان)