2777
2789
عنوان

بنظرتون این خواستگار خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 54 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه از نظر خودم کارگر کارخونه ی جوریه حقوقش هم ۱۷

بستگی داره خودت و خونوادت در چ سطحی باشن گلی بگو تا بگم مثلا شغل پدر ؟ دانشگاه خودت ک سراسری یا ... شغل و تحصیلات خواهر برادر

بابا دیگه چی میخوایین جوونه هنوز جای پیشرفت داره خونه داره یه ماشینم میخره اگر مشکل اخلاقی ندارن بده بهش بره

حقوقش خیلی خیلی کمه

اما اگر خودت هم شاغل هستی باید درآمد خودت هم تو زندگیت خرج بشه

و الا این حقوق هیچ جارو نمیگیره هیییییییییییییییییییچ جا

حتی اگر خوش اخلاق و خوش قیافه و سالم باشه

پول خیلی تو زندگی نقش مهمی داره

اینکه نوشتی آپارتمان داره خب عالیه حداقل چند قدم تو این بلبشویی که دیگه کسی توان مسکن خرید نداره جلوتری...

ماشین خریدن سخت نیست اقساطی میشه خرید

مهم خونه هست که داره و اول زندگی مستاجر نیستی

خلاصه کلام اینه اگر آدمی هستی که می تونی تو مخارج زندگی کمک همسر جان باشی که ظاهر امر کیس مناسبیه

اما اگر میخوای رفاه کامل داشته باشی و خودت سر کار نری و بریز و به پاش کنی هیچ جات نمیگیره

تازه اگر بجه هم بیاد که دیگه وا مصیبت هاااا

در ضمن این خوب و بد گفتن ها از نظر ماها هست و نسبی هست

بستگی به آستانه صبر و استقامت یک زن تو زندگی داره

واقع بین باش و با دقت تصمیم بگیر

حقوقش خیلی خیلی کمهاما اگر خودت هم شاغل هستی باید درآمد خودت هم تو زندگیت خرج بشهو الا این حقوق هیچ ...

نمیتونم واقعا ب کم قانع باشم

خودم الان شاغل هستما وای دیدم پدرم چی ب روز مادرم آورد چقدر ازش باج گرفت چون دراند داشت

بابا دیگه چی میخوایین جوونه هنوز جای پیشرفت داره خونه داره یه ماشینم میخره اگر مشکل اخلاقی ندارن بده ...

اخه با ۱۷ نمیشه زندگی چرخوند که

منم قصد دارم احتمال زیاد بعد از ازدواج نرم سرکار

بستگی داره خودت و خونوادت در چ سطحی باشن گلی بگو تا بگم مثلا شغل پدر ؟ دانشگاه خودت ک سراسری یا ... ...

خوانوادم که بخوام بگم پدرم کشاور مادرم بازنشسته و خانه دار

خونه داریم یه زمین کشاورزی داره مدرم و نصف یه باغ

خودم پیام نور هستم شاغلم و درامد دارم تو یه جای خصوصی برادرم لیاستس داره شغلش ازاد و موتور داره