2777
2789
عنوان

از گشنگی مردم خونه بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 1480 بازدید | 57 پست
این اسی تنبله فک میکنه عروس شده باید براش بپزن اماده کنن جلوش بزارن تعارف بزنن من که میرم اجازه نمید ...

منم میرم خودم غذا درست میکنم ولی ظرف شستن تنبلم خواهرام میشورن، خجالتم نمیکشم فریزر باز میکنم هرچی دلم بخواد درست میکنم

اسی هم بره خودش درست کنه اگه اجازه ندادن به نظرم بهتره قیدشونو بزنه

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میرم خودم غذا درست میکنم ولی ظرف شستن تنبلم خواهرام میشورن، خجالتم نمیکشم فریزر باز میکنم هرچی د ...

من که همون ظرفم چون داداشام هستن خودم میشورم

مامانم همش میگه بیا دختر بشین خودم درست میکنم میگم نه

میگه اومدی اینجا انقد کار کردی خودتو کشتی

اصلا خونه پدرم با خونه خودم ارزن فرق نمیکنه برام از لحاظ خورد خوراک و اشپزی

مشکلت رو از ریشه حل کن

نمیشه که بری خونه شون

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
[QUOTE=404930700]وا خدایا چه چیزا که نمیشنوم خودشون چیکار میکنن پس[/QUOTEباورت میشه هنوز شام نخوردن؟ ...

شیش و نیم کی شام میخوره

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
من که همون ظرفم چون داداشام هستن خودم میشورم مامانم همش میگه بیا دختر بشین خودم درست میکنم میگم نه م ...

شما معلومه فعالی ولی من چون خواهرام هستن اونا میشورن

اونا میگن دست پخت تو خوبه تو بپز ما میشوریم جمع میکنیم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

وا مگه میشه ،بابای من هر وقت برم خونش حتما باید گوشت بخره کباب درست کنه ،رک حرفتو بزن مگه دخترشون نیستی یه شب میای چیزی نمیذارن جلوت

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور