2777
2789
عنوان

خنده خوکی

111 بازدید | 16 پست

سر کلاس عمومی میخندیدم یهو خندم خوکی شد

خداروشکر پشت نشسته بودم استاد ندید ولی چند نفر شنیدن

یکی یه دختره بود که با من مشکل داره فقط ناراحت شدم که جلوی اون ضایع شدم

یکی یه پسره بود

استاد اومد اینورتر که ببینه کی بود فکر کرد الکی یکی این صدارو در آورده خداروشکر نفهمید 😵💫

بنظرتون خیلی بد شد؟

یه جایی توی قلبت هست، که روزی خونه ی من بود.

یاد. این دختره کیمیا افتادم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یاد کیمیا عشق ابدی افتادم

silenbutterfly ام اگه دیدید با این کاربری پیام میدم یعنی تعلیق شدم 🥲 بردگـی یعنی اینکه یک شخص دیـگر تصمیم بگیرد تو چـقدر و چه انـدازه آزاد باشیhttps://abzarek.ir/service-p/msg/2352937

کیمیا کیههه

تو عشق ابدی یکی خوکی و خری میخنده

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اهمیت ندهههه یکی به منم گفت خنده ات مثل صدای شیشه پاک کن هسته 🫥🫥🫥🫥🫥🫥 من خودم با صدای خندم اوکیم

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

اهمیت ندهههه یکی به منم گفت خنده ات مثل صدای شیشه پاک کن هسته 🫥🫥🫥🫥🫥🫥 من خودم با صدای خندم او ...

😐😂 وا یعنی چی شیشه پاک کنننن بگو صدای خنده تو هم شبیه برف پاک کنه :/

خب خداروشکر

😐😂 وا یعنی چی شیشه پاک کنننن بگو صدای خنده تو هم شبیه برف پاک کنه :/ خب خداروشکر

😂😂دقیقاااا، ولی اینکه صدای خنده ها فرق داره خیلی جالبهههه و باحال 🙂↕️💚 توهم برات مهم نباشه

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

😂😂دقیقاااا، ولی اینکه صدای خنده ها فرق داره خیلی جالبهههه و باحال 🙂↕️💚 توهم برات مهم نباشه

منمممم

مرسیی ❤️