2789
عنوان

خنده خوکی

162 بازدید | 17 پست

سر کلاس عمومی میخندیدم یهو خندم خوکی شد

خداروشکر پشت نشسته بودم استاد ندید ولی چند نفر شنیدن

یکی یه دختره بود که با من مشکل داره فقط ناراحت شدم که جلوی اون ضایع شدم

یکی یه پسره بود

استاد اومد اینورتر که ببینه کی بود فکر کرد الکی یکی این صدارو در آورده خداروشکر نفهمید 😵💫

بنظرتون خیلی بد شد؟

عرزشی میمیرد منطق نمیپذیرد.

یاد. این دختره کیمیا افتادم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاد کیمیا عشق ابدی افتادم

پروف خودمم 🦋فمینیست ⚖️ اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط اسم کاربری هاتون یادم نمیمونه

کیمیا کیههه

تو عشق ابدی یکی خوکی و خری میخنده

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اهمیت ندهههه یکی به منم گفت خنده ات مثل صدای شیشه پاک کن هسته 🫥🫥🫥🫥🫥🫥 من خودم با صدای خندم اوکیم

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

اهمیت ندهههه یکی به منم گفت خنده ات مثل صدای شیشه پاک کن هسته 🫥🫥🫥🫥🫥🫥 من خودم با صدای خندم او ...

😐😂 وا یعنی چی شیشه پاک کنننن بگو صدای خنده تو هم شبیه برف پاک کنه :/

خب خداروشکر

عرزشی میمیرد منطق نمیپذیرد.

😐😂 وا یعنی چی شیشه پاک کنننن بگو صدای خنده تو هم شبیه برف پاک کنه :/ خب خداروشکر

😂😂دقیقاااا، ولی اینکه صدای خنده ها فرق داره خیلی جالبهههه و باحال 🙂↕️💚 توهم برات مهم نباشه

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...