2777
2789
عنوان

بچه هااااا پشمامممم

| مشاهده متن کامل بحث + 2888 بازدید | 116 پست
حالا زنگ بزن دفعر مراجع بپرس باید چیکار کنی

مگه خرمممم کسی نبود منم میبرمش واسه خودم کم پولی نیست

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی ازت میخرنش؟

اره دوست داداشم طلا فروشه گفته ازت میخرمش اون چک ش کرد پشماش ریخت گفت اگه خواستی بفروشی با قیمت خودش ازت میخرمش مفت خرش نمیکنم

خوبه مرجع تقلید نشدی 🤣🤣

اگه مرجع میشدم که خیلی خوش بحال تون بود ، همه چی حلال 😂

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو_________ من پسرما دو ساعت نیای باهام حرف بزنی بعد یهو یادت بیوفته بری پروفایلمو ببینی بعد بگی عههههه شما آقا بودی من اگه میدونستم آقایی اصلا باهات صحبت نمیکردم آقامحمدطاهامون گفته با کسی صحبت نکنم 💅🏼💅🏼

خب بفروش بره دیگه

داداشم میگه برات خونه بخریم چند تیکه دیگه ام دارم که اونارم پیدا کردم میگه همه رو بفروش بده خونه بعدا بشه برات سر پناهی

🤣🤣 بهش فکر کن

یه تاپیک بزن بیایم حرف بزنیم خوش میگذره

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو_________ من پسرما دو ساعت نیای باهام حرف بزنی بعد یهو یادت بیوفته بری پروفایلمو ببینی بعد بگی عههههه شما آقا بودی من اگه میدونستم آقایی اصلا باهات صحبت نمیکردم آقامحمدطاهامون گفته با کسی صحبت نکنم 💅🏼💅🏼

داداشم میگه برات خونه بخریم چند تیکه دیگه ام دارم که اونارم پیدا کردم میگه همه رو بفروش بده خونه بعد ...

بقیه شم پیدا کردی؟ مگه فیلم هندیه همش طلا پیدا کنی