2777
2789
عنوان

بچه هااااا پشمامممم

2888 بازدید | 116 پست

بجه ها من چند سال پیش رفتم موکب با مامانم شربت گرفتیم اونوقت من پام رفت رو یه چیزی فک کردم سنگ عه اومدم لگد بزنم پرتش کنم تو جوب دیدم دستبند عه زنونه بود برشداشتم اگهی هم زدم دیروز یه دفعه یادش افتادم بردمش طلا فروشی ببینم بدله یا طلا بچه ها طلااااا بود 😍۳۸ گرم گفت قیمتش ۳۹۳ میلیونهههههه یا خدااااا اونوقت من مینداختمش زیر دست و پااا

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سو

برو بفروش حالشو ببر

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو_________ من پسرما دو ساعت نیای باهام حرف بزنی بعد یهو یادت بیوفته بری پروفایلمو ببینی بعد بگی عههههه شما آقا بودی من اگه میدونستم آقایی اصلا باهات صحبت نمیکردم آقامحمدطاهامون گفته با کسی صحبت نکنم 💅🏼💅🏼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداشم میگه یه چند تیکه دیگه طلا بفروش بدش خونه تا بعدا برات بشه سر پناهی

جوگیر نشی بری بگردی دنبال صاحبش

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو_________ من پسرما دو ساعت نیای باهام حرف بزنی بعد یهو یادت بیوفته بری پروفایلمو ببینی بعد بگی عههههه شما آقا بودی من اگه میدونستم آقایی اصلا باهات صحبت نمیکردم آقامحمدطاهامون گفته با کسی صحبت نکنم 💅🏼💅🏼

کاش صاحبش پیدا بشه بنده خدا

چند سال گذشته همون سال اگهی زدم دور و بر موکب و تو دیوار شهرمون کسی پیدا نشد

جوگیر نشی بری بگردی دنبال صاحبش

گشتم نبود کسی همون موقع که پیداش کردم اگهی زدم کسی زنگ نزد سفارش کردم به مغازه ها شمارمو دادم که کسی سراغشو گرفت بهم زنگ بزنن

خب میخوای چیکارش کنی؟؟مال تو نیست نمیتونی بفروشی که

نه اگهیی کردم تو دیوار تراکتم چاپ کردم به مغازه های اونجا گفتم کسی اومد بهم زنگ بزنن شمارمو گذاشتم کسی نبود منم برش میدارم واسه خودم