lilian_ro مدیر عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 5420 عنوان بدترین دعواتون سر چی بوده | مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 19 پست ما تا حالا دعوا نکرده بودیمامروز باشماره ناسناس زنک زدم نشناخت بعد اومد خونه باباشو در اوردممن داد و بیداد میکردم اینم چای هورت میکشید زدم زیر چای ریخت روش کاملا خنثی نگام کرد گفت تموم شده غرغرات برم؟ و بعد واقن رف ممنم الان پیاماشو جواب نمیدمشما چی یه شب مثل موج به دریا زدی .میگفتی میام عجب اومدی! 1404/10/04 | 17:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lilian_ro مدیر استارتر عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 5420 رفتن و در بستن* زنگ بزن خیاط بیاد بدوزتش چون من با یاداوری اون صحنه میخوام پارش کنم یه شب مثل موج به دریا زدی .میگفتی میام عجب اومدی!
_23sana عضویت: 1404/03/23 تعداد پست: 295 زنگ بزن خیاط بیاد بدوزتش چون من با یاداوری اون صحنه میخوام پارش کنم برو برو همین الان یکی بخوابون دهنش گف چرا بگو بتوچه تهش میاد سراغ دیکتاتور حضرت عزراییل!
lilian_ro مدیر استارتر عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 5420 برو برو همین الان یکی بخوابون دهنش گف چرا بگو بتوچه مغازسسسس دلم نمیااااد خیلی کیوتههه اوخودا یه شب مثل موج به دریا زدی .میگفتی میام عجب اومدی!
_23sana عضویت: 1404/03/23 تعداد پست: 295 مغازسسسس دلم نمیااااد خیلی کیوتههه اوخودا باعشهگربم روانی شده یه پشه اومده تو اتاقم دچار شیر شدن شده پشه کشت بچمو بنده خدا هی نشسته میبینه اومده می ایسته تو حالت چنگه پا میزنه تو سر صورت خودش تهش میاد سراغ دیکتاتور حضرت عزراییل!
lilian_ro مدیر استارتر عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 5420 باعشهگربم روانی شده یه پشه اومده تو اتاقم دچار شیر شدن شده پشه کشت بچمو بنده خدا هی نشسته میبینه اوم ... پسر من سوسک میگیرهواقن میگیره ها جدیم یه شب مثل موج به دریا زدی .میگفتی میام عجب اومدی!